Libnet.ro
UNICEF

10:30

CNBC: Trump nu este pregatit pentru procesul de demitere din Senatul SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CNBC: Trump nu este pregatit pentru procesul de demitere din Senatul SUA

Fostul presedinte Donald Trump nu este pregatit pentru procesul de demitere din Senatul SUA, care ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare, chiar daca acesta ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare, relateaza CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul presedinte Trump nu este pregatit pentru procesul de demitere din Senatul SUA, care ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare

Fostul presedinte Donald Trump nu este pregatit pentru procesul de demitere din Senatul SUA, care ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare, chiar daca acesta ar putea incepe cel mai devreme saptamana viitoare, relateaza CNBC.

Ala Nemerenco: Ministerul Sanatatii nu este pregatit pentru venirea vaccinului anti-COVID-19

Consilierul prezidential pe probleme de sanatate, Ala Nemerenco, anunta ca Ministerul Sanatatii nu este pregatit pentru venirea vaccinului anti-COVID-19 in Republica Moldova. Potrivit ei, autoritatile de la Chisinau nu ar fi pregatite nici din punct de vedere logistic si nici din punctul de vedere al aspectelor birocratice pentru demararea procesului de imunizare, informeaza IPN.

Momente cumplite pentru idolul copiilor din Romania. Accident grav de masina: a povestit tot

Cantareata Bibi, inca soferita cu semnele de incepator pe geam, a fost implicata intr-un accident de masina care a lasat-o cu sechele. Solista a facut un vlog in care a povestit tot episodul marcant, subliniind ca nu are vina pentru incident si ca cel care a produs paguba nu avea permis auto. Idolul copiilor din .

Drumul turistic spectaculos din zona carstica a Metaliferilor, pregatit pentru modernizare FOTO VIDEO

Un nou sector de drum turistic spectaculos, din zona Muntilor Apuseni, este pregatit pentru modernizare. DJ 705 face legatura intre orasele Zlatna din Alba si Geoagiu din Huneodara, peste Muntii Metaliferi.

Uleiul de peste este aur pentru sanatate. Ce beneficii nebanuite are

Exista substante de care organismul nostru are nevoie pentru a functiona corect, dar pe care nu le poate produce, de aceea in ajutor ne pot veni alimentatia si suplimentele. Unele dintre acestea sunt acizii grasi care se regasesc in peste si cea mai simpla modalitate de a-ti asigura necesarul zilnic de aceste substante indispensabile este .

Cum vrea Lada sa se relanseze si care este planul pentru Europa

Marca Lada, parte a grupului Renault, are un plan amplu de relansare si, desi Rusia va ramane piata de baza, un model va intra si in Europa de Vest: noua Niva care va fi lansata in 2024 si va fi moderna fata de celebra Niva care nu s-a schimbat prea mult din punct de vedere mecanic in 40 de ani. Vor veni mai multe modele ale marcii ruse in urmatorii 4 ani, dar nu se pune problema ca Lada sa concureze Dacia in UE, la fel cum nici Dacia nu concureaza cu Lada in Rusia. Lada invata insa de la Dacia, fiindca seful companiei si designerul sef au venit de la Daci.

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine o primeste (FOTO)

In Romania exista fel de fel de situatii paradoxale din punct de vedere fiscal. Multi angajati ai statului si pensionariincaseaza salarii mai mari decat presedintele si premierul. Aceste dezechilibre au.

Nu e gluma: Dennis Man, urmarit de Barcelona. Cum este descris fotbalistul in presa din Spania

Dennis Man este cel mai urmarit jucator din Liga 1. Jucatorul de la FCSB ar putea printre un super-transfer in fotbalul mare, in curand. Cel mai recent nume si cel mai puternic club care-l are in vizor pe.

Covid-19: A doua doza de vaccin poate fi programata pana la 6 saptamani distanta - spune Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA

Oamenii isi pot programa cea de-a doua doza de vaccin anti-Covid-19 pana la sase saptamani dupa administrarea primei doze, daca nu pot primi rapelul in intervalul de timp recomandat, a transmis Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor din Statele Unite CDC) intr-o recomandare ce a fost actualizata joi seara, relateaza CNN.

Parlamentul European a denuntat controversatul acord de investitii incheiat cu China si cere sanctiuni pentru reprimarea protestelor din Hong Kong

Europarlamentarii au adoptat joi o rezolutie care condamna reprimarea violenta a protestelor pro-democratie din Hong Kong si afirma ca acordul de investitii incheiat recent intre UE si China pericliteaza credibilitatea Europei in privinta drepturilor omului, relateaza AFP si South China Post.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )