Libnet.ro
UNICEF

16:31

Fostul primar al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv

B1 B1,
Fostul primar al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv

Fostul primar al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Cluj, in stare de arest preventiv pentru luare de mita in forma continuata, potrivit unui. continuă pe B1

Tribunalul Maramures: Fostul primar al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, ramane in arest preventiv

Fostul primar al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, ramane in continuare in arest, dupa ce Tribunalul Maramures a respins, marti, solicitarea acestuia de inlocuire a masurii.

Primarul suspendat al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, trimis in judecata in stare de arest preventiv

Procurorii DNA Cluj l-au trimis vineri in judecata, in stare de arest preventiv, pe Catalin Chereches, primarul suspendat al municipiului Baia Mare, pentru luare de mita, in forma continuata.

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, trimis in judecata in stare de arest preventiv

Procurorii DNA Cluj l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Catalin Chereches, primar al municipiului Baia Mare la data faptelor, sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de.

Catalin Chereches, trimis in judecata in stare de arest preventiv

Primarul suspendat al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, este trimis in judecata in stare de arest preventiv. El este acuzat de luare de mita in forma continuata.

Catalin Chereches ramane in arest. Cererea de schimbare a masurii arestului preventiv a fost respinsa

Catalin Chereches ramane in arest, asta au decis judecatorii de la Tribunalul Maramures astazi, 17 mai 2016. Avocati lui au solicitat inlocuirea masurii arestului preventiv cu o alta formula, pe care insa magistratii a respins-o.

Primarul din Baia Mare, arestat preventiv pentru luare de mita in forma continuata, trimis in judecata

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, arestat preventiv pentru luare de mita in forma continuata, dupa ce ar fi primit de la o persoana din conducerea CS Fotbal Club Municipal Baia Mare 70. 000 de lei pentru a sustine financiar clubul, a fost.

Primarul Chereches de la Baia Mare, trimis in judecata pentru luare de mita

Catalin Chereches, primarul suspendat al municipiului Baia Mare, a fost trimis in judecata de DNA Cluj, pentru luare de mita, in forma continuata. El estre acuzat ca lua spaga de la conducerea Clubului de Forbal Baia Mare.

PNL Baia Mare solicita firmelor sa prezinte datoriile primariei pentru lucrarile executate

Candidatul PNL la functia de primar a municipiului Baia Mare, Cristian Niculescu Tagarlas, a facut un apel public catre firmele locale care au de incasat bani din partea primariei, sa prezinte datoriile institutiei pentru lucrarile neplatite, potrivit unor surse din presa.

Litiaza renala poate fi tratata in Baia Mare fara operatie. Un nou aparat a fost pus in functiune la Spitalul Judetean

Problema de sanatate numita popular pietrele la rinichi se poate trata acum in Baia Mare. La Spitalul Judetean a intrat in functiune litotritorul, un aparat adus la sfarsitul anului trecut care va ajuta la spargerea pietrelor de la rinichi sau ureter, o premiera pentru spitalele publice din tara.

Seri de fim german, la Bastionul Macelarilor din Baia Mare

Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Maramures, impreuna cu Centrul Cultural German Timisoara si Goethe-Institut Atena organizeaza evenimentul Seri de film german la Bastionul Macelarilor din Baia Mare.

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )