Libnet.ro
UNICEF

15:01

Primarul din Baia Mare, arestat preventiv pentru luare de mita in forma continuata, trimis in judecata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primarul din Baia Mare, arestat preventiv pentru luare de mita in forma continuata, trimis in judecata

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, arestat preventiv pentru luare de mita in forma continuata, dupa ce ar fi primit de la o persoana din conducerea CS Fotbal Club Municipal Baia Mare 70. 000 de lei pentru a sustine financiar clubul, a fost. continuă pe Wall-Street Ro

Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, trimis in judecata in stare de arest preventiv

Procurorii DNA Cluj l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Catalin Chereches, primar al municipiului Baia Mare la data faptelor, sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de.

Nicusor Constantinescu, arestat preventiv pentru 30 de zile: Decizia Curtii de Apel Constanta este definitiva

Magistratii Curtii de Apel Constanta au decis vineri seara ca presedintele Consiliului Judetean Constanta sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile, aceasta masura inlocuind-o pe cea a controlului.

Managerul Spitalului Judetean Constanta, ARESTAT preventiv pentru mita

Danut Capatina, managerul Spitalului Judetean Constanta, a fost arestat, joi, pentru 30 de zile. El fusese retinut, ieri, de procurorii DNA, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ar fi luat mita.

Primarul Chereches de la Baia Mare, trimis in judecata pentru luare de mita

Catalin Chereches, primarul suspendat al municipiului Baia Mare, a fost trimis in judecata de DNA Cluj, pentru luare de mita, in forma continuata. El estre acuzat ca lua spaga de la conducerea Clubului de Forbal Baia Mare.

Nicusor Constantinescu a fost ridicat din spital si ARESTAT preventiv

Curtea de Apel Constanta a admis vineri seara cererea DNA de instituire a masurii arestului preventiv pentru o perioada de 30 de zile pentru Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta.

Managerul Spitalului Judetean Constanta, arestat preventiv pentru 30 de zile: Decizia nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Danut Capatana, managerul Spitalului Judetean Constanta, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva. Capatana.

Seri de fim german, la Bastionul Macelarilor din Baia Mare

Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Maramures, impreuna cu Centrul Cultural German Timisoara si Goethe-Institut Atena organizeaza evenimentul Seri de film german la Bastionul Macelarilor din Baia Mare.

Catalin Chereches, trimis in judecata in stare de arest preventiv

Primarul suspendat al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, este trimis in judecata in stare de arest preventiv. El este acuzat de luare de mita in forma continuata.

Fostul primar al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv

Fostul primar al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Cluj, in stare de arest preventiv pentru luare de mita in forma continuata, potrivit unui.

Declaratii socante dupa ce directorul Spitalului Judetean din Constanta a fost arestat preventiv. Ce se intampla cu pacientii care nu dau spaga

Managerul spitalului Judetean din Constanta a fost arestat preventiv. Vestea, insa, nu ii surprinde pe cei care au rudele internate in unitatea sanitara. Totodata, vestea nu-i surprinde nici pe.

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )