Libnet.ro
UNICEF

19:15

Fostul primar al Timisoarei, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul finantarii lui Poli

Antena3 Antena3,
Fostul primar al Timisoarei, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul finantarii lui Poli

Sentinta finala data de magistratii Curtii de Apel Timisoara in dosarul Poli. Fostul primar Gheorghe Ciuhandu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. Alaturi de fostul primar, condamnari au. continuă pe Antena3

Fostul primar Ciuhandu, condamnat definitiv la 3 ani cu suspendare in dosarul finantarii Clubului Poli

Curtea de Apel Timisoara l-a condamnat luni, definitiv, pe fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, la trei ani cu suspendare, in dosarul finantarii ilegale a Clubului de Fotbal Politehnica Timisoara, cand acesta era condus de Marian Iancu, anunta Agerpres.

Fost primar al Timisoarei, condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul finantarii lui Poli

Sentinta finala data de magistratii Curtii de Apel Timisoara in dosarul Poli. Fostul primar Gheorghe Ciuhandu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare. Alaturi de fostul edil, condamnari au.

CONDAMNAREA MOMENTULUI: Fostul primar al Timisoarei, trei ani de inchisoare. Sentinta e DEFINITIVA! (FOTO)

Judecatorii CA au admis in parte apelul DNA si au decis condamnarea la cate trei ani cu suspendare a lui Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timisoarei, a lui Ioan Cojocari, fostul secretar al primariei, a Smarandei.

Informatie de ultima ora! Fostul primar al Timisoarei a fost condamnat definitiv

Curtea de Apel Timisoara l-a condamnat luni, definitiv, pe fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciu.

PENSII. Cat de mult au crescut pensiile speciale in doar trei ani. Suma este uriasa

Pensiile fostilor magistrati au crescut enorm in ultimii trei ani. Potrivit datelor comparate de Adevarul, cele mai mari cresteri de venituri au fost operate in cazul.

Era la colindat cu parintii, de Halloween, cand fetita de trei ani a inceput sa se simta foarte rau. Am crezut ca o sa moara!. Medicii au ramas uluiti cand au vazut ce se intamplase cu ea

O fetita de trei ani a fost la un pas sa moara dupa ce a inghitit mai multe medicamente recomandate in tratamentul schizofreniei, scrie Daily Mail. Abbey Robe era la colindat cu parintii ei si mai multi.

Sentinta finala in dosarul Poli. Fostul primar Gheorghe Ciuhandu, condamnat definitiv la trei ani cu suspendare

Curtea de Apel Timisoara a pronuntat luni sentinta finala in dosarul privind finantarea echipei de fotbal Poli din perioada in care echipa era patronata de Marian Iancu.

Fosta sefa a executorilor judecatoresti din Bucuresti, condamnata definitiv la 5 ani de inchisoare

Dorina Gont, fosta sefa a executorilor judecatoresti din Capitala, a fost condamnata definitiv la 5 ani inchisoare pentru evaziune fiscala in forma continuata 44 acte materiale), intr-un dosar in care prejudiciul se ridica la circa trei milioane de lei, scrie Ziare. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )