Libnet.ro
UNICEF

08:32

Fostul sef al CNAS, Marian Burcea, arestat preventiv pentru 30 de zile

Antena3 Antena3,
Fostul sef al CNAS, Marian Burcea, arestat preventiv pentru 30 de zile

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului sef al Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate, Marian Burcea, inculpat in dosarul decontarilor fictive de. continuă pe Antena3

UPDATE Fostul sef al CNAS, Marian Burcea, arestat preventiv pentru 30 de zile

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a fostului sef al Casei National a Asigurarilor de Sanatate, Marina Burcea, inculpat in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale al domiciliu, infomeaza News. ro. Aceeasi decizie a fost luata si pentru alte 12 persoane implicate in dosar, doar intr-un singur caz fiind stabilit arest la domiciliu.

Presedintele CNAS, Marian Burcea, retinut de DNA

ACTUALIZARE 10:40 Marian Burcea, destituit de la conducerea CNAS Marian Burcea, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), a fost destituit astazi din functie de premierul Mihai Tudose, in urma retinerii sale de catre DNA, anunta televiziunile de stiri. *ACTUALIZARE 09:30 DNA: Marian Burcea, retinut pentru constituirea unui grup infractional organizat *Un numar de paisprezece persoane, retinute in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale la domiciliu.

UPDATE Presedintele CNAS, Marian Burcea, a fost retinut impreuna cu alte 13 persoane / In dosar se acuza decontarea de ingrijiri medicale la domiciliu fictive de 13,2 mil. lei

Presedintele CNAS, Marian Burcea, a fost retinut de DNA pentru constituirea unui grup infractional organizat si pentru folosirea influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite. Impreuna cu Burcea au mai fost retinute 13 persoane, printre care sefi si functionari din CASMB si CNAS, reprezentantii unor firme si o avocata.

Presedintele CNAS, MArian Burcea, a fost retinut

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Marian Burcea, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul privind decontari ilegale de servicii medicale, au confirmat vineri dimineata, pentru Agerpres, reprezentanti ai biroului de presa al DNA.

Presedintele CNAS, Marian Burcea, a fost retinut

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Marian Burcea, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul privind decontari ilegale de servicii medicale, au confirmat vineri dimineata, pentru Agerpres, reprezentanti ai biroului de presa al DNA.

Presedintele CNAS, Marian Burcea, retinut de DNA

Presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), Marian Burcea, a fost retinut in aceasta dimineata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale la domiciliu, in care ieri au fost facute cincizeci de perchezitii, anunta News. ro.

Dragnea, despre Marian Burcea, fostul sef CNAS retinut de DNA

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca nu l-a propus pe Marian Burcea la sefia Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Nu eu l-am propus pe domnul Burcea la CNAS. Asta .

Presedintele CNAS, Marian Burcea, retinut de DNA

ACTUALIZARE 13:30 Decizia privind demiterea lui Marian Burcea de la conducerea CNAS, publicata in Monitorul Oficial Decizia premierului Mihai Tudose privind eliberarea lui Marian Burcea din functia de presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) a fost publicata in Monitorul Oficial. *ACTUALIZARE 10:40 Marian Burcea, destituit de la conducerea CNAS *ACTUALIZARE 09:30 DNA: Marian Burcea, retinut pentru constituirea unui grup infractional organizat *Un numar de paisprezece persoane, retinute in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale la domiciliu.

Premierul Tudose l-a demis pe seful CNAS, Marian Burcea

Marian Burcea, seful CNAS, retinut vineri dimineata de DNA in dosarul decontarilor ilegale de servicii medicale, a fost demis de Mihai Tudose, informeaza stiripesurse. ro. Ministrul Sanatatii, Florian.

Tudose l-a demis pe presedintele CNAS, Marian Burcea. UPDATE: Premierul a gasit deja interimar la sefia institutiei

UPDATE: Mihai Tudose l-a numit interimar la sefia CNAS pe Razvan Teohari Vulcanescu. Pana acum, acesta a fostvicepresedinte al institutiei. Potrivit CV-ului sau public, Razvan Teohari Vulcanescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )