Libnet.ro
UNICEF

16:00

Fostul sef al Serviciului Permise Olt, audiat in Cazul Caracal, in stare grava de peste o luna. La doua saptamani de la pensionare a suferit un accident vascular

Adevărul Adevărul,
Fostul sef al Serviciului Permise Olt, audiat in Cazul Caracal, in stare grava de peste o luna. La doua saptamani de la pensionare a suferit un accident vascular

Florin Hoara, fostul sef al Serviciului Permise din Olt, audiat de procurorii DIICOt dupa ce acestia au descoperit ca ar fi avut zeci ed conversatii cu suspectul de crima Gheorghe Dinca, este in stare grava la spital. continuă pe Adevărul

Gelu Oltean, fostul sef al serviciului secret al Ministerului de Interne, ramane dupa gratii

Gelu Oltean, fostul sef al serviciului secret al Ministerului de Interne, ramane in arest pentru 30 de zile.

Gelu Oltean, fostul sef al serviciului secret al Ministerului de Interne, contesta arestul preventiv

Gelu Oltean, fostul sef al serviciului secret al Ministerului de Interne, incearca sa iasa din spatele gratiilor. Acesta a fost arestat preventiv intr-un dosar de trafic de droguri, alaturi de iubita sa si un cetatean britanic.

Gelu Oltean, fostul sef de la Doi si-un sfert, ramane dupa gratii

Gelu Oltean, fostul sef al serviciului secret al Ministerului de Interne, ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Brasov i-a respins apelul si solicitarea de cercetare in libertate.

Cazul Caracal. Ce spune Politia Romana despre Luiza Melencu, desi Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o

Ce spune Politia Romana despre Luiza Melencu? Gheorghe Dinca a sustinut ca a omorat-o, dand si detalii despre ce a facut cu trupul ei, dar autoritatile sunt de alta parere. Gheorghe Dinca sustine ca a ucis-o Gheorghe Dinca a dezvaluit in detaliu ororile prin care a trecut Luiza Melencu. Ucigasul a cedat si a scris .

Schimbari majore pentru Liviu Dragnea in inchisoare. Cat de des vorbeste cu iubita fostul sef PSD

Viata lui Liviu Dragnea din puscarie s-a schimbat radical. Fostul lider PSD nu mai beneficiaza de statutul unui detinut privilegiat, astfel ca acum isi imparte celula de detentie cu inca 5 colegi, dintre care unul a fost condamnat pentru trafic de droguri. Cum sta situatia in ceea ce o priveste pe iubita sa, Irina Tanase, .

Fostul sef DIPI, Gelu Oltean, ramane dupa gratii

Fostul sef al DIPI Gelu Oltean ramane inarest. Oltean a fost retinut pentru 30 de zile, duminica, intr-un dosar de trafic de droguri. Acesta a cerut eliberarea, dar magistratii Curtii de Apel Brasov.

Liviu Dragnea nu mai sta singur in celula. Ce companie are fostul sef PSD la Rahova

Liviu Dragnea nu mai sta singur in celula. Fostul sef al PSD si-a pierdut statutul de detinut privilegiat si a fost mutat intr-o camera cu alti 4-5 detinuti, intre care si un traficant de droguri,.

FOTO VIDEO Palatul Drogurilor: locul unde Gelu Oltean, fostul sef Doi sun sfert, organiza sedintele spirituale cu ayahuasca

Au fost facut publice imaginile din vila de lux, acolo unde, fostul sef al DIPI Gelu Oltean si iubita acestuia organizau sedinte spirituale in care se consuma ayahuasca, o planta din America de Sud ce contine DMT, unul dintre cele mai puternice droguri psihedelice. O sedinta costa intre 550 si 1000 de euro.

Detalii despre fostul sef DIPI Gelu Oltean, acuzat de trafic de droguri

Fostul sef al DIPI Directia de informatii si protectie interna a Ministerului Afacerilor Interne) G.

Ce e drogul DMT, cunoscut si ca molecula Dumnezeu. Era folosit de Gelu Oltean, fostul sef Doi si-un sfert

Intr-un aer tare de decembrie, Gelu Oltean a fost retinut pentru 24 de ore. El este fostul sef al Departamentului de Informatii si Protectie Interna DIPI), reorganizat in timpul guvernarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )