Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO+VIDEO. Un tren de calatori a luat foc la Neptun

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Un tren de calatori a luat foc la Neptun

Un tren de calatori care circula pe ruta Constanta - Mangalia a luat foc, in timpul mersului, in zona garii Neptun. continuă pe România Liberă

VIDEO. Un tren de calatori a luat foc la Neptun

Un tren de calatori care circula pe ruta Constanta - Mangalia a luat foc, in timpul mersului, in zona garii Neptun.

in Muntii Retezat traieste cea mai prietenoasa vulpe. Bella se hraneste din mana turistilor (FOTO, VIDEO)

Muntii Retezat gazduiesc cea mai prietenoasa vulpe. Bella se adaposteste intr-o vizuina la peste 2. 000 de metri altitudine, nu departe de Lacul Bucura. Foarte multi turisti care au fost sa viziteze lacul.

Miss Moldova 2016, pregatita pentru marea finala Miss World din SUA (FOTO, VIDEO)

Daniela Marin, castigatoarea Miss Moldova 2016, se afla in acest moment in Statele Unite si asteapta cu nerabdare sa-si reprezinte tara in marea finala a concursului Miss World, care se.

FOTO + VIDEO. Explozie intr-o parcare din Liege. Mai multe cladiri au fost avariate, iar autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele incidentului

O masina a explodat, duminica seara, intr-o parcare din Liege, incident care a paralizat o parte a centrului orasului belgian Liege, au anuntat autoritatile, precizand ca mai multe persoane au fost evacuate.

Un jucator de RENUME al Barcelonei, implict intr-un ACCIDENT rutier. Fotbalistul, la un pas sa piarda meciul contra celor de la Real Societad (FOTO + VIDEO)

Neymar a fost implicat intr-un accident rutier. Atacantul Barcelonei a fost protagonistul unui mic incident in trafic chiar in ziua in care echipa sa are meci, informeaza Marca. Neymar se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )