Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Accident grav pe DN 7: un autocar, un camion si un autoturism s-au ciocnit. Doi oameni au fost raniti, iar traficul este blocat

Adevărul Adevărul,
FOTO Accident grav pe DN 7: un autocar, un camion si un autoturism s-au ciocnit. Doi oameni au fost raniti, iar traficul este blocat

Un autocar, un autoturism si un camion au fost implicate, miercuri dimineata, intr-un accident rutier petrecut pe Drumul National 7 Deva - Arad. continuă pe Adevărul

Accident rutier grav pe DN 7: un autocar, un camion si un autoturism s-au ciocnit. Doi oameni au fost raniti, iar traficul este blocat

Un autocar, un autoturism si un camion au fost implicate, miercuri dimineata, intr-un accident rutier petrecut pe Drumul National 7 Deva - Arad.

ACCIDENT GRAV in SIBIU pe DN1! Trafic BLOCAT. O femeie a murit dupa ce a fost lovita de un TIR (FOTO)

Un grav accident a avut loc duminica dimineata, pe DN 1, in judetul Sibiu, in care au fost implicate un autoturism si un TIR, iar o femeie a fost grav ranita. Accidentul a avut loc la kilometrul.

FOTO Accident rutier pe DN 66. Un micobuz s-a ciocnit frontal cu masina scapata de sub control de un tanar

Un microbuz a fost implicat, luni, intr-un accident rutier pe DN 66, in apropiere de municipiul Petrosani. Un tanar aflat la volanul unui autoturism a lovit frontal masina de transport calatori, care circula regulamentar.

Accident grav in judetul Arges soldat cu patru raniti si un mort. Soferul vinovat a fugit de la fata locului

Este alerta in judetul Arges. Polistii sunt in cautatea unui sofer care a fugit dupa ce a produs un grav accident de circulatie. Acesta a intrat in plin intr-o masina parcata regulame.

Accident grav in judetul Valcea. Trei persoane au fost ranite

Un grav accident s-a produs, luni dimineata, pe DN64, in localitatea valceana Raureni. Trei persoane au fost ranite intr-un carambol in care au fost implicate patru masini. Stire.

Accident grav in Alba! O persoana a murit si trei au fost ranite

O persoana a murit si trei au fost ranite, din care una foarte grav, intr-un accident in care au fost implicate trei autoturisme, produs duminica seara pe DN1, pe raza localitatii Miraslau din.

Un microbuz a fost implicat intr-un accident grav in judetul Hunedoara: mai multe victime

Trei persoane au fost ranite luni dupa-amiaza, intr-un accident de circulatie care a avut loc pe DN 66, in zona Pestera Bolii, la intrare in Petrosani, in urma unei tamponari dintre un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2162 seconds )