Libnet.ro
UNICEF

21:15

FOTO Barbulesti, cea mai saraca comunitate locala din sud-estul Romaniei

Adevărul Adevărul,
FOTO Barbulesti, cea mai saraca comunitate locala din sud-estul Romaniei

Potrivit unui studiu al Institutului de Politici Publice, comuna Barbulesti din Ialomita este cea mai saraca localitate din zona de sud-est a tarii. Toate acestea deoarece, primaria din localitate poate asigura din venituri proprii, taxe si impozite locale, doar 25 % din cheltuieli. Tot la Barbulesti isi fac veacu si cei mai mari hoti, camatari, traficanti de carne vie sau interlopi din Ialomita. continuă pe Adevărul

FOTO Barbulesti, comunitatea locala cea mai saraca din sud-estul Romaniei

Comuna Barbulesti din Ialomita este cea mai saraca localitate din zona de sud-est a tarii, potrivit unui studiu al Institutului de Politici Publice. Toate acestea deoarece primaria din localitate poate asigura din venituri proprii, taxe si impozite locale, doar 25% din cheltuieli. Tot la Barbulesti isi fac veacul si cei mai mari hoti, camatari, traficanti de carne vie sau interlopi din Ialomita.

Lectia de patriotism a Larisei Tudor, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume

Desi ar fi putut ramane linistita peste ocean, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume, s-a intors acasa. Extrem de mandra si de atasata de tara ei, Larisa Tudor va face exact ceea ce si-a dorit:.

Geanina Ilies este oficial cea mai atragatoare vedeta feminina din Romania! In liceu aveam impresia ca sunt prea slaba!

Geanina Ilies, superba prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1, a fost numita cea mai atragatoare vedeta feminina din Romania. Frumoasa bruneta a primit aceasta titulatura aseara in cadrul Galei Eva. ro 12 ani, ocazie cu care a urcat pe scena purtand o superba rochie din matase verde ce i-a pus in valoare trupul impecabil. Continue reading .

GALERIE FOTO Lectia de patriotism a Larisei Tudor, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume

Desi ar fi putut ramane linistita peste ocean, singura femeie din Romania care a absolvit West point-ul, cea mai mare academie militara din lume, s-a intors acasa. Extrem de mandra si de atasata de tara ei, Larisa Tudor va face exact ceea ce si-a dorit: isi va continua munca, acum in calitate de sublocotenent al armatei romane.

FOTO Lectia de patriotism a Larisei Tudor, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume

Desi ar fi putut ramane linistita peste ocean, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume, s-a intors acasa. Extrem de mandra si de atasata de tara ei, Larisa Tudor va face exact ceea ce si-a dorit: isi va continua munca, acum in calitate de sublocotenent al Armatei Romane.

Cum se vede Cartierul Ferentari in presa australiana: O colectie de strazi labirintice care formeaza cea mai temuta suburbie a orasului

In a doua cea mai saraca tara din Uniunea Europeana, in zona de sud a capitalei Bucuresti, se afla o colectie de strazi labirintice care formeaza cea mai temuta suburbie a orasului - scrie, vineri,.

FOTO Cea mai veche brigada de vanatori de munte din Romania implineste 90 de ani de existenta

Brigada 2 Vanatori de Munte Sarmizegetusaeste o mare unitate dislocata in Brasov. Este cea mai veche unitate militara din Romania. Brasovenii si turistii sunt asteptati, sambata, 29 iunie la o expozitie de armament in Piata Sfatului.

Cea mai mare catastrofa rutiera din Romania. Peste 40 de morti carati in camioane, femei si copii inecati in mal

Putini romani stiu ca tragedia din Muntenegru are un corespondent sinistru intr-un judet nordic al Romaniei. in urma cu 30 de ani, un autobuz plin cu pasageri a rupt parapetul unui pod si s-a scufundat intr-o mlastina adanca de peste cinci metri.

FOTO Cea mai mare greseala pe care Apple a facut-o anul trecut a fost infrumusetata de catre un designer

Cea mai mare greseala facuta de Apple recent a fost lansarea aplicatiei Apple Maps care sa inlocuiasca Google Maps din orice iPhone sau iPad. Imaginile distorsionate pe care acea aplicatie le-a creat au devenit putin mai interesante, odata trecute prin editarea unui designer.

S-a lansat ANTENA PLAY.RO, cea mai tare platforma online de divertisment si stiri din Romania

Luni seara, la ora 20:00, s-a lansat ANTENA PLAY. RO, cea mai tare platforma online de divertisment si stiri din Romania. Veti descoperi 5 canale live, 6 canale exclusive, peste 200 de show-uri si cele mai tari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )