Libnet.ro
UNICEF

05:30

FOTO Cea mai spectaculoasa zi de scoala, la Colegiul Sportiv Cetate din Deva

Adevărul Adevărul,
FOTO Cea mai spectaculoasa zi de scoala, la Colegiul Sportiv Cetate din Deva

Prima zi de scoala a strans sute de hunedoreni in curtea Colegiului National Sportiv Cetate din Deva. Elevii, parintii si dascalii au fost martorii unor demonstratii in care protagonisti au fost sportivii legitimati la clubul sportiv al colegiului. continuă pe Adevărul

FOTO Cea mai mare si moderna piata din zona Moldovei s-a deschis la Vaslui

Mii de vasluieni au participat astazi la deschiderea Pietei Centrale din Vaslui, considerata cea mai mare si moderna piata agroalimentara din zona Moldovei, care se intinde pe o suprafata de 4. 800 de metri patrati.

Ministrul Educatiei, incurcat de limba romana: Aveti una dintre cea mai frumoasa scoala din Bucuresti

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, prezent luni la deschiderea anului de invatamant la o scoala din Capitala, a comis o noua gafa. Dupa ce duminica seara, intr-o emisiune tv, a fost pus in incurcatura de legenda lui Romulus si Remus, in discursul sustinut la scoala 311 din sectorul 6, Remus Pricopie a strecurat un dezacord gramatical, relateaza Digi24.

FOTO Prima zi de scoala la Colegiul Decebal. Sarbatoare in curtea liceului

Anul scolar a inceput cu cateva ore mai tarziu la Colegiul National Decebal din municipiul Deva. La orele dupa-amiezii, elevii au fost invitati in curtea scolii la festivitatea de deschidere a anului 2014 2015. La eveniment a fost prezent si ministrul delegat pentru invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu.

Panasonic Lumix CM1 este telefonul cu cea mai buna camera foto

Chiar daca produsele Panasonic nu-ti sunt cunoscute, acesta iti va ramane in minte. Se numeste Panasonic Lumix CM1 si este telefonul cu cea mai buna camera foto. Panasonic Lumix CM1 ruleaza Android, e un smartphone, dar foloseste un senzor imens pentru fotografii foarte bune. Panasonic CM1 are un senzor de un inci cu o rezolutie de 20 megapixeli completat de un obiectiv Leica cu diafragma f/2. Practic, un obiectiv si senzor de camera compacta premium au ajuns pe un smartphone.

La ordinea zilei: Cea mai recenta GAFA a ministrului Educatiei, Remus Pricopie

Dana Grecu a prezentat, in editia de luni a emisiunii La ordinea zilei, cea mai recenta gafa a ministrului Educatiei, Remus Pricopie, care a afirmat intr-o emisiune de televiziune ca fondatorii Romei, Romulus.

Aproximativ 200 de veterani de la cea mai prestigioasa unitate de spionaj israeliana isi apara unitatea, dupa abuzurile denuntate de mai multi ofiteri

Presa internationala, citata de Mediafax, noteaza ca aproximativ 200 de veterani de la cea mai prestigioasa unitate de spionaj israeliana au venit duminica in apararea unitatii 8200, dupa ce peste 40 de ofiteri au denuntat abuzurile comise impotriva palestinienilor.

[P] Alibaba, cea mai mare listare la bursa din istorie? Cum poti deveni actionar

Listarea pe Bursa de la New York a retailerului asiatic online Alibaba are toate argumentele pentru a stabili un nou record, putand fi cea mai mare listare din istorie. Estimata la peste 160 mld. USD, compania a atras atentia investitorilor romani in cautare de noi oportunitati pentru plasarea banilor. Merita sa cumperi?Citeste in articol opinia analistilor casei de brokeraj Tradeville .

TOP: 10 tari cu cea mai buna reputatie. Pe ce loc se afla Romania

Aflat la a cincea editie, clasamentul tarilor cu cea mai buna reputatie din lume, realizat de o firma de consultanta americana, trece in revista in acest an statele cu cel mai mare PIB din lume. Acesta este si motivul pentru care Romania si Kuweit au.

Dracula Dog Show, cea mai importanta expozitie canina, la Targu-Mures

Municipiul Targu Mures gazduieste in acest week-end cea mai importanta expozitie chinologica din Europa de Est. Evenimentul a ajuns la editia cu numarul 44 si se va desfasura in Parcul Municipal, intre 13-14 septembrie.

Inca o veste proasta pentru economie: Numarul angajatilor in Romania a scazut in trimestrul 2 cu 3,1% fata de perioada similara a anului trecut, cea mai mare scadere din UE

Eurostat aduce inca o veste proasta pentru economia Romaniei: dupa anuntul privind intrarea in recesiune, institutul de statistica al UE arata ca numarul angajatilor in Romania a scazut in trimestrul 2 din acest an cu 3,1% fata de perioada similara a anului trecut. Este cea mai scadere dintre toate statele UE, potrivit datelor dintr-un comunicat Eurostat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )