Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dracula Dog Show, cea mai importanta expozitie canina, la Targu-Mures

Adevărul Adevărul,
Dracula Dog Show, cea mai importanta expozitie canina, la Targu-Mures

Municipiul Targu Mures gazduieste in acest week-end cea mai importanta expozitie chinologica din Europa de Est. Evenimentul a ajuns la editia cu numarul 44 si se va desfasura in Parcul Municipal, intre 13-14 septembrie. continuă pe Adevărul

PayPal va accepta tranzactii cu bitcoin, devenind cea mai importanta companie care accepta moneda virtuala

Divizia PayPal a EBay va accepta, incepand cu lunile urmatoare, tranzactii efectuate cu moneda virtuala bitcoin. Astfel, va deveni cea mai mare companie de plati online care adauga aceasta optiune pe lista de.

Noua VivoTab 8 e cea mai ieftina tableta ASUS cu Windows 8

Pentru ca Windows 8 este optimizat sa ruleze si pe configuratii hardware mai slabe, cei de la ASUS au lansat noul VivoTab 8. in urma cu cateva luni publicamun review la ASUS VivoTab Note 8. Noua tableta a producatorului taiwanez este derivata din acel model. Cea mai mare diferenta dintre cele doua este lipsa suportului pentru stylus in tableta anuntata astazi, cea fara Note in titlu. ASUS VivoTab 8, pe langa faptul ca nu suporta interactiunea cu un stylus pentru [].

Inca o veste proasta pentru economie: Numarul angajatilor in Romania a scazut in trimestrul 2 cu 3,1% fata de perioada similara a anului trecut, cea mai mare scadere din UE

Eurostat aduce inca o veste proasta pentru economia Romaniei: dupa anuntul privind intrarea in recesiune, institutul de statistica al UE arata ca numarul angajatilor in Romania a scazut in trimestrul 2 din acest an cu 3,1% fata de perioada similara a anului trecut. Este cea mai scadere dintre toate statele UE, potrivit datelor dintr-un comunicat Eurostat.

S-a deschis cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei: Beraria H e pregatita zilnic pentru 2000 de romani pusi pe distractie

Incepand din septembrie, bucurestenii au o noua destinatie de petrecere a timpului liber, in parcul Herastrau ]n fostul Pavilion H. Beraria H, cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei, primeste pe toti cei cu chef de distractie. Deschisa in spatiul cunoscut drept Pavilionul H, beraria are o capacitate de aproximativ 2000 de locuri in interior si 1000 de locuri in exterior si isi propune sa devina locul perfect pentru iesirile intre prieteni. Amenajarea si elementele de decor reconstituie centrele vechi ale marilor orase europene, iar design-ul interior a fost realizat de Prographic Architecture Studio sub indrumarea arhitectului Stefan Alberto Bianco. Meniul localului contine mai multe sortimente de bere, iar bucataria va fi condusa de Chef Ionut Toma. De pe mesele iubitorilor de bere nu vor lipsi preparatele traditionale romanesti dar si germane, astfel incat vizitatorii Berariei H vor avea parte de o experienta care aduce tot ce-i mai bun din cele doua culturi intr-un spatiu deosebit si in compania celor mai bune trupe live.

FOTO Bucurestiul are cea mai mare berarie din sud-estul Europei

Beraria H, cea mai mare din sud-estul Europei, urmeaza sa fie inaugurata vineri, dupa sapte luni in care muncitorii au lucrat la foc continuu. Realizarea berariei a costat in jur de trei milioane de euro si are o capacitate de 3. 000 de locuri.

Licitatie suspecta a Primariei Suceava, anulata de judecatori. Cea mai scumpa oferta, declarata castigatoare

Primaria municipiului Suceava a semnat, in august, un contract de 25,8 milioane de lei cu firma Geprocon Iasi pentru asfaltarea unor strazi din oras. Contractul a fost semnat cu firma care a depus cea mai scumpa oferta, desi licitatia era contestata in instanta. Judecatorii Curtii de Apel au decis, ieri, anularea documentelor care au dus la semnarea contractului.

Licitatie suspecta a Primariei Suceava, anulata de judecatori. Cea mai scumpa oferta era declarata castigatoare

Primaria municipiului Suceava a semnat, in august, un contract de 25,8 milioane de lei cu firma Geprocon Iasi pentru asfaltarea unor strazi din oras. Contractul a fost semnat cu firma care a depus cea mai scumpa oferta, desi licitatia era contestata in instanta. Judecatorii Curtii de Apel au decis, ieri, anularea documentelor care au dus la semnarea contractului.

Boier Bibescu si Mihai Margineanu fac echipa pentru cea mai neasteptata colaborare a anului Pentru ca pot! Vezi clipul AICI!

Boier Bibescu lanseaza cea mai neasteptata colaborare muzicala a anului, Pentru ca Pot, alaturi de Mihai Margineanu. O piesa plina.

13 ani au trecut de la cea mai neagra zi din istoria recenta. 11 Septembrie - razboiul impotriva terorismului este departe de final

In urma cu 13 ani, America avea sa traiasca cea mai neagra zi din istoria recenta. 3000 de oameni au murit la New York si in cladirea Pentagonului in urma atentatelor teroriste din 9 septembrie.

Un japonez a transformat o fosta fabrica Sony in cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata cu 17.500 de LED-uri. Aceasta livreaza 10.000 de salate pe zi

Japonezul Shigeharu Shimamura a transformat o fosta fabrica de semiconductori a Sony in cea mai mare ferma de interior din lume, iluminata de 17. 500 de becuri LED. Aceasta are o suprafata de 2. 300 de metri patrati, a fost deschisa in aceasta vara si deja produce 10. 000 de salate pe zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )