Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO. Cel mai asteptat festival din orasul spaniol Girona: Sarbatoarea florilor

România Liberă România Liberă,
FOTO. Cel mai asteptat festival din orasul spaniol Girona: Sarbatoarea florilor

Timp de cateva zile, centrul vechi al orasului spaniol Girona va fi acoperit de flori. Are loc cel mai asteptat festival al anului si este asteptat atat de localnici cat si de turisti care vin din toate colturile lumii. Evenimentul este cunoscut sub denumirea Temps de Flors- sarbatoarea florilor. continuă pe România Liberă

FOTO. Cel mai asteptat festival din orasul spaniol Giorna: Sarbatoarea florilor

Timp de cateva zile, centrul vechi al orasului spaniol Girona va fi acoperit de flori. Are loc cel mai asteptat festival al anului si este asteptat atat de localnici cat si de turisti care vin din toate colturile lumii. Evenimentul este cunoscut sub denumirea Temps de Flors- sarbatoarea florilor.

Acesta este cel mai mare hotel din lume, interzis turistilor

Pe glob exista milioane de hoteluri, care mai de care mai frumoase, mai inalte, mai luxoase. Totusi, putina lume stie care este cel mai mare hotel construit vreodata pe suprafata Terrei si care este.

Cel mai mic motor din lume. Dispozitivul inventat de cercetatorii de la Cambridge va propulsa intr-o zi nanomasinile din corpul nostru

Cercetatorii de la Universitatea Cambridge au creat cel mai mic motor din lume, care masoara a miliarda parte dintr-un metru.

Cel mai luxos raliu din lume, Gumball3000, ajunge la Bucuresti

Raliul Gumball3000, la care participa vedete din toata lumea, cu masini exclusiviste, ajunge vineri, 6 mai, la Bucuresti, unde este linia de sosire. Astfel, Piata Constitutiei devine locul de intalnire pentru excentricul raliu la cate taxa de participare este 40. 000 lire banii obtinuti fiind donati in scopuri caritabile.

Sinteza zilei: Imagini cu cel mai mare cheltuitor din Romania. Comanda sampanie exclusivista cu roaba!

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, imagini cu baiatul care cheltuie pana la 100 de mii de euro pe noapte in cluburile din Romania. Este vorba de Davide Salerno, un.

Cel mai mare premiu din toate timpurile incasat de un roman la poker

Romanul Alexandru Papazian s-a impus sambata, 6 mai, intr-unul dintre cele mai importante turnee din circuitul oficial european de Texas Holdem Poker.

Ce investitii au facut in ultimii ani cele mai mari spitale din tara

Cel mai recent cutremur din sistemul de sanatate din Romania, suspiciunile privind spalarile de bani pe spinarea pacientilor, a substantelor dezinfectante diluate, reprezinta poate cel mai mare scandal din istoria recenta a sectorului. Ce.

Circulatia pe Transalpina este inchisa de peste o jumatate de an. Un nou strat de zapada s-a asternut pe cel mai inalt drum din tara

Circulatia pe Transalpina, cel mai inalt drum din tara, este inchisa de peste o jumatate de an si nu se va relua nici in acest weekend.

Captain America: Civil War Cel mai bun film cu supereroi?

Ce face un film sa fie bun? Scenariul? Interpretarile actorilor? Mesajul transmis? Universul Cinematografic Marvel a oferit filme bune, dar si povesti care nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor fanilor. Atunci cand s-a anuntat oficial ca fratii Russo vor adapta banda desenata Civil War multi au fost sceptici. De astazi, cu totii ne putem convinge daca acesta este cel mai bun film cu supereroi.

VIDEO Test de viteza cu Renault Megane GT, probabil cel mai apetisant hatchback al momentului

Revigorarea gamei Renault si a imaginii marcii sta cel mai mult in Renault Megane masina de volum a companiei. Cu Volkswagen Golf, Opel Astra si Ford Focus pe piata, competitia e dura, iar Renault a inteles acest lucru si a pus pe Megane elemente unice in segment, plus o versiune varf de gama, GT, foarte performanta. Iata un test de viteza cu Renault Megane GT, un sprint de la 0 la 200 km/h.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )