Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cele mai frumoase 10 biciclete din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase 10 biciclete din lume

In ultimii zece ani, designul bicicletelor a cunoscut o evolutie spectaculoasa. Materialele usoare si accesoriile care sporesc confortul vehiculelor pe doua roti permit constructorilor sa imagineze modele impresionante. continuă pe Adevărul

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume nu a fost lasat sa intre in Dubai, fiind suspectat ca practica magia neagra

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, Rolf Buchholz, nu a fost lasat sa intre in Dubai, desi avea o reprezentatie de sustinut intr-un club de noapte din emiratul arab, scrie BBC News. Germanului, cu.

FOTO Cele mai frumoase fotografii care surprind viata salbatica

Zeci de imagini inedite au fost incluse in concursul Wildlife Photography Of The Year, competitie in cadrul careia va fi desemnata, in finala din octombrie, cea mai spectaculoasa fotografie care surprinde viata salbatica.

TOP: 10 cladiri pe care trebuie sa le vezi cel putin o data in viata

Primele cladiri din lume au fost construite in urma cu 12. 000 de ani . De atunci si pana in zilele noastre am parcus un drum lung in crearea acestora: de la templele pentru zei, la muzee. wall-street. ro va prezinta, pe baza unui top realizat de.

FOTO: Cele mai cool 10 gadget-uri pentru casa

In zilele noastre tehnologia evolueaza pe zi ce trece si la fel se intampla si cu dorintele si nevoile oamenilor. Fie ca vorbim despre masini, telefoane mobile, sisteme audio sau ustensile si aparaturi pentru casa, pentru faptul ca acestea incep sa aiba tot mai multe sisteme de functionare, care mai de care mai sofisticate, si noi avem impresia ca nu putem sa ne lipsim de ele.

O vacanta pentru suflet, corp si minte! Top 10 cele mai luxoase centre SPA din intreaga lume!

O vacanta la un centru spa este o experienta pe care trebuie sa o incerci macar o data, intrucat are numeroase beneficii atat asupra sanatatii, cat si din punct de vedere al frumusetii. Asadar, iata in continuare cele 10 centre spa care anul acesta au castigat competitia World Luxury Hotel Awards!.

FOTO. Top cel mai bine platite fotomodele din lume

Brazilianca Gisele Bundchen este, pentru cel de-al optulea an consecutiv, cel mai bine platit top-model din lume, conform clasamentului publicat de revista americana Forbes.

Calvin Harris, cel mai bine platit DJ din lume! Castiga mai mai mult decat Jay-Z!

Daca Gisele Bundchen a fost desemnata cel mai bine platit model din lume, iata ca revista Forbes nu a neglijat nici lumea muzicala, numindu-l, pentru a doua oara consecutiv, pe Calvin Harris, cel mai bine platit DJ! Iata cat a castigat in ultimul an!.

Omate X, unul dintre cele mai frumoase ceasuri inteligente

Compania Omate, care a lansat unul dintre primele ceasuri inteligente si cu functie de telefon incearca sa convinga publicul ca un asemenea gadget poate fi si elegant. Omate X arata ca un ceas elegant, cu o curea de piele si specificatii rezonabile. Omate X e primul ceas al companiei care se conecteaza la un smartphone si un functioneaza autonom. Se conecteaza atat la dispozitivele cu iOS, cat si la cele cu Android si primeste notificari de la telefoane primite, update-uri [].

Cele mai frumoase birouri: ce sedii au fost selectate la Bienala de Arhitectura 2014

Spatiul de lucru nu mai reprezinta de ceva vreme doar o masa cu un calculator si cu un scaun. Birourile devin din ce in ce mai mult spatii sociale, deschise, adevarate lumi in miniatura, iar acest lucru se observa si in cazul proiectelor selectate la Bienala din acest an.

Cele mai scumpe 10 masini ale celebritatilor: bijuteriile cu motor pentru care artistii scot milioane de dolari din buzunare

Cand vine vorba de lux vedetele stiu cel mai bine cum sa si-l afiseze: bijuterii pretioase, haine fine, ceasuri scumpe, dar mai ales masini elegante si puternice care vin cu un cost pe masura. Ce automobile conduc posesorii celor mai scumpe masini din.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )