Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO Cele mai frumoase vedete de la Hoolywood care nu au apelat la operatii estetice.

România Liberă România Liberă,
FOTO Cele mai frumoase vedete de la Hoolywood care nu au apelat la operatii estetice.

Operatiile estetice sunt o moda printre vedetele de la Hollywood care incearca sa isi pastreze intacte tineretea si frumusetea pentru a obtine contracte si roluri noi. Cu toate acestea, cateva celebritati au refuzat sa apeleze la chirurgia estetica pentru a-si ascunde ridurile sau pentru a-si corecta defectele fizice si promoveaza naturaletea. De exemplu, actrita Kate Winslet a declarat ca este impotriva operatiilor estetice deoarece vrea ca pe parcursul intregii cariere sa fie capabila sa . continuă pe România Liberă

FOTO Cele mai frumoase vedete de la Hollywood care nu au apelat la operatii estetice.

Operatiile estetice sunt o moda printre vedetele de la Hollywood care incearca sa isi pastreze intacte tineretea si frumusetea pentru a obtine contracte si roluri noi. Cu toate acestea, cateva celebritati au refuzat sa apeleze la chirurgia estetica pentru a-si ascunde ridurile sau pentru a-si corecta defectele fizice si promoveaza naturaletea. De exemplu, actrita Kate Winslet a declarat ca este impotriva operatiilor estetice deoarece vrea ca pe parcursul intregii cariere sa fie capabila sa .

Pentru toate buzunarele. Cele mai variate smartphone-uri care costa SUB 1000 de lei

Pe piata locala de telefonie mobila sunt disponibile o serie de dispozitive cu preturi reduse, mai mult sau mai putin sofisticate, insa cateva dintre acestea se disting prin functionalitatile si design-ul.

Nu se asteptau la un asemenea succes. Campania care iti arata cele mai stupide cai de a muri

Cele mai stupide cai de a muri, transpuse intr-un spot satiric in care o serie de personaje animate sfarsesc prostesc dupa ce si-au dat foc la par, s-au luat la bataie cu un grizzly sau traverseaza calea.

Video VIRAL: Campania INEDITA care iti arata cele mai stupide cai de A MURI

Cele mai stupide cai de a muri, transpuse intr-un spot satiric in care o serie de personaje animate sfarsesc prostesc dupa ce si-au dat foc la par, s-au luat la bataie cu un grizzly sau traverseaza calea.

Cele mai importante trenduri vestimentare pentru sezonul toamna/iarna 2012.

Iarna se apropie cu pasi repezi si a sosit vremea marilor investitii in materie de haine. S-a sfarsit era pieselor vaporoase si lejere! Ne indreptam spre lanica, bumbacel si alte materiale care au capacitatea de a ne proteja de invazia frigului. Modista. ro si-a petrecut timpul pe blogurile internationale de street-fashion si iti prezinta cateva trenduri majore, asa cum apar ele reprezentate de purtatoarele obisnuite de haine. De cele mai multe ori, o fashionista este un exemplu mai bun .

Dan Diaconescu, Mihail Neamtu si Crin Antonescu, liderii politici cu cele mai multe minute la TV in luna octombrie 2012

MediaTRUST, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de monitorizare, prezinta liderii politici cu cele mai multe minute petrecute in platourile de televiziune din octombrie, luna premergatoare campaniei electorale, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Unul dintre cele mai mari MISTERE ale Pamantului a fost dezlegat

Un nou studiu al cercetatorilor a dezlegat unul dintre cele mai mari mistere ale Pamantului: Ce se afla in interiorul lui?Acestia au descoperit ca miezul Pamantului contine o cantitate de 0,1-0,8% carbon.

TOP: cele mai atractive smartphone-uri care nu depasesc 1.000 de lei

Fiecare producator de telefoane detine mai multe categorii de smartphone-uri destinate fiecarui buzunar. EuroGSM, unul dintre cei mai mari retaileri de telefoane si accesorii de profil propune o lista a celor mai atractive smartphone-uri care nu costa.

Vezi ce bugetari au cele mai mari SPORURI pentru CONDITIILE de munca.

Stresul si nervii de la serviciu aduc mai multi bani la salariu, in cazul bugetarilor, decat munca in conditii periculoase sau pe timp de noapte, potrivit unei analize Realitatea. net. Sporurile continua sa rotunjeasca veniturile bugetarilor, ajungand pana la 20% din salariul de baza, iar conditiile grele de munca pot aduce pana la 7. 200 de lei in plus, in anumite institutii ale statului. Daca ne raportam la sporurile incasate in 2012 pentru conditiile de munca, bugetarii care muncesc in cele .

Romania are 2 medici la mia de locuitori. Suntem printre tarile cu cele mai putine cadre medicale din Europa

Romania are printre cei mai putini medici din Europa, potrivit unui raport al Comisiei Europene. Tara noastra se situeaza pe locul al patrulea in topul tarilor europene cu cel mai mic numar de medici pe cap de.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )