Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Cum va arata noul stadion din Arad

Online Sport Online Sport,
FOTO Cum va arata noul stadion din Arad

Aradul ar putea avea in anii care urmeaza un stadion la standarde occidentale pe locul actualei arene ce poarta numele lui Francisc Neumann. continuă pe Online Sport

FOTO: Cum arata un sat din Rusia Imperiala. Cat de mult semana cu satele romanesti.

Perioada Rusiei Imperiale ramane fixata, in mentalul colectiv, ca o epoca romantica ce s-a incheiat, brusc, odata cu Revolutia Bolsevica si aparitia Uniunii Sovietice. Galeria foto de mai sus contine o serie de imagini inedite cu satele rusesti in perioada pre-revolutionara, iar anumite imagini par sa zugraveasca satele romanesti din aceeasi perioada. Citeste si: FOTO INEDITE: O lume disparuta. Vezi cum arata RUSIA IMPERIALA, in imagini color! TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna .

Medic ginecolog din Arad, retinut pentru luare de mita.

Este vorba despre o doctorita specializata in Ginecologie care lucra la o unitate medicala din Arad. Ea a fost retinuta dupa ce a fost prinsa in timp ce primea o mie de lei pentru a opera o pacienta. Citeste si: Chirurgul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita Potrivit Directiei Generale Anticoruptie, incidentul s-a produs in seara zilei de marti, in jurul orei 19. Citeste si: Medic din Dolj, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de .

Elevii din Arad au primit lapte stricat: Peste 32.000 de cutii au fost retrase

Elevii mai multor scoli din Arad au primit, in ultimele doua saptamani, lapte stricat, cu gust amar, potrivit unui reclamatii facute de reprezentantii unitatilor. Astfel, autoritatile au impus retragerea a.

Lapte stricat distribuit in scolile din Arad, doua loturi cu peste 32.000 de cutii au fost retrase

Reprezentantii mai multor scoli din Arad au reclamat, in ultimele doua saptamani, ca elevii au primit lapte stricat, cu un gust amar, astfel ca autoritatile au impus retragerea a peste 32. 000 de cutii din.

Renumit medic ginecolog din Arad, retinut pentru luare de mita.

Este vorba despre medicul ginecolog Lita Argintaru de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. Femeia a fost retinuta dupa ce a fost prinsa in timp ce primea o mie de lei pentru a opera o pacienta. Citeste si: Chirurgul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita Potrivit Directiei Generale Anticoruptie, incidentul s-a produs in seara zilei de marti, in jurul orei 19. Un barbat a facut un denunt la numarul 112. Citeste si: Medic din Dolj, condamnat la trei ani de .

Alerte in farmacii: Anticonceptionalele, controlate in urma decesului tinerei din Arad care era la cura de slabire

Verificari din nou pe piata medicamentelor! Reprezentantii Agentiei Nationale a Medicamentului ANM)atrag atentia ca decesul tinerei de 27 de ani de la Arad, care a luat pastile de slabile de slabit,.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )