Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTO. Delia Velculescu, sefa Misiunii FMI in Grecia, fosta eleva a presedintelui Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
FOTO. Delia Velculescu, sefa Misiunii FMI in Grecia, fosta eleva a presedintelui Klaus Iohannis

Delia Velculescu, romanca numita de FMI la conducerea Misiunii tehnice in Grecia, este o fosta eleva a presedintui Klaus Iohannis. Mai mult, seful statului a medit-o, in perioada cand era profesor de fizica, la Clubul Olimpicilor la Fizica. continuă pe România Liberă

Presa: Romanca Delia Velculescu, sefa a misiunii FMI in Grecia

And Sefa misiunii Fondului Monetar International in Grecia va fi romanca Delia Velculescu, care este familiarizata cu caracteristicile economiei elene, a anuntat publicatia Kathimerini, transmite site-ul greekreporter. com.

O romanca ar putea fi numita sefa misiunii FMI in Grecia

Sefa misiunii Fondului Monetar International in Grecia va fi romanca Delia Velculescu, care este familiarizata cu caracteristicile economiei elene, a anuntat publicatia Kathimerini.

O romanca ar putea fi numita sefa misiunii FMI in Grecia

Sefa misiunii Fondului Monetar International in Grecia va fi romanca Delia Velculescu, care este familiarizata cu caracteristicile economiei elene, a anuntat publicatia Kathimerini, transmite Agerpres. in 2009,.

Delia Velculescu, aflata la conducerea Misiunii FMI in Grecia, fosta eleva a presedintelui Klaus Iohannis

Romanca Delia Velculescu, numita de FMI la conducerea Misiunii tehnice a institutiei financiare in Grecia, este una dintre elevele pe care presedintele Klaus Iohannis le medita pentru Clubul Olimpicilor la Fizica,.

Soarta Greciei, in mainile unei romance. Cine este Delia Velculescu, noua sefa a misiunii FMI la Atena

Fondul Monetar International FMI) a decis marti sa o numeasca pe romanca Delia Velculescu la conducerea misiunii tehnice a institutiei financiare in Grecia, inlocuindu-l pe Rishi Goyal. Cine este Delia Velculescu si cum a ajuns soarta Greciei in mainile ei.

in fruntea misiunii FMI in Grecia ar putea fi numita romanca Delia Velculescu

Delia Velculescu este romanca ce ar putea fi numita in fruntea misiunii Fondului Monetar International de la Nicosia, arata greekreporter. com.

Romanca Delia Velculescu, noua reprezentanta a FMI in Grecia

O economista din Romania, Delia Velculescu, va conduce misiunea Fondului Monetar in Grecia, scrie AFP, care anunta ca aceasta il va inlocui in functie pe Rishi Goyal, care ar fi avut o pozitie prea rigida in recentele negocieri cu Grecia. Delia Velculescu a fost sefa de misiune a FMI in Slovenia si Cipru, supervizand programul de asistenta bailout) al FMI pentru Cipru.

Subiectele Zilei: Iohannis, un presedinte ce a ignorat votul romanilor la referendum; Cine este Delia Velculescu, noua sefa a misiunii FMI la Atena; Dupa 5 ani de gestiune, Victor Ponta lasa mostenire PSD datorii de 32 milioane de lei - document oficial

Pilotii romani au ajuns la bordul avioanelor F16 care ne costa 600 de milioane EUR. Primele antrenamente au loc in Portugalia. Personalitati romane pe coperta revistei Time. Ana Pauker era considerata de americani cea mai puternica femeie din lume.

O romanca a preluat conducerea Misiunii FMI in Grecia

Fondul Monetar International a decis numirea romancei Delia Velculescu la conducerea Misiunii tehnice a institutiei financiare in Grecia, informeaza presa greaca. Delia Velculescu o inlocuieste pe Rishi Goyal, care a fost pana acum seful Misiunii FMI.

O romanca a preluat conducerea Misiunii FMI in Grecia

Romanca Delia Velculescu a fost numita de FMI la conducerea Misiunii tehnice a institutiei financiare in Grecia. Velculescu o inlocuieste pe Rishi Goyal, din cauza pozitiei rigide in recentele negocieri cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )