Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO DOCUMENT Primul Razboi Mondial, vazut din spatele frontului prin lentila aparatului foto

Adevărul Adevărul,
FOTO DOCUMENT Primul Razboi Mondial, vazut din spatele frontului prin lentila aparatului foto

Cateva zeci de fotografii care infatiseaza ofiteri si soldati din spatele fronturilor Primului Razboi Mondial vor fi expuse timp de o luna la Alba Iulia. Printre exponate se gasesc si documente care ne ajuta sa intelegem, spre exemplu, care erau motivele pentru care se rechizitionau clopotele bisericilor romanesti din Transilvania. continuă pe Adevărul

Jocul german care a cunoscut marele succes in transele Primului Razboi Mondial

BBC readuce in atentia publica unul din cele mai populare jocuri germane, un joc avand o istorie interesanta de peste o suta de ani, acesta cunoscand adevaratul succes in perioada Primului Razboi Mondial.

Jocul german care a cunoscut marele succes in transeele Primului Razboi Mondial

BBC readuce in atentia publica unul dintre cele mai populare jocuri germane, un joc avand o istorie interesanta de peste o suta de ani, acesta cunoscand adevaratul succes in perioada Primului Razboi Mondial.

Conferinta internationala la Bucuresti, dedicata celor 100 de ani de la declansarea Primului Razboi Mondial

Luna aceasta, Bucurestiul va fi gazda unui eveniment international de marca: o conferinta dedicata celor 100 de ani care au trecut de la momentul izbucnirii Primului Razboi Mondial, la care participa nu mai putin de 20 de invitati din 10 tari europene.

Al Doilea Razboi Mondial: Cine a fost Witold Pilecki, omul care s-a oferit voluntar sa mearga la Auschwitz

Witold Pilecki a luptat in trei razboaie si, in 1940, s-a oferit voluntar sa se lase capturat de nemti pentru a merge la Auschwitz, pentru a transmite de acolo informatii Rezistentei poloneze. Dupa razboi, Pilecki ar fi trebuit sa devina erou national; in schimb, a fost executat pentru ca s-a opus noului regim comunist. Astazi, aproape sapte decenii mai tarziu, autoritatile poloneze ii cauta ramasitele.

Proiectil de artilerie din timpul celui de-al doilea razboi mondial, descoperit in adapostul unor animale

Echipa pirotehnica a ISU Drobeta a intervenit marti in localitatea Izvorul Frumos pentru asanarea unui element de munitie ramas neexplodat din timpul conflictelor armate. Proiectilul de artilerie, cu calibru de 100 mm, a fost descoperit in adapostul unor animale.

GALERIE FOTO: Cele mai furate 10 masini din SUA in 2013

Statele Unite ale Americii reprezinta una dintre cele mai mari piete de automobile din intreaga lume, dar in acelasi timp, americanii sunt si fruntasi in ceea ce priveste numarul anual de furturi de masini.

FOTO FASCINANTE: Cum arata Templul Alb din Thailanda, care pare desprins din povesti

Imaginile din galeria de mai sus nu sunt scoase dintr-un film cu zane si palate de clestar. Wat Rong Khun, cunoscut si cu denumirea de Templul Alb, este un templu budist din Thailanda care pare sa fi fost cladit de divinitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3282 seconds )