Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Ford Focus primeste cateva modificari, inclusiv grila tip Aston Martin!.

România Liberă România Liberă,
FOTO Ford Focus primeste cateva modificari, inclusiv grila tip Aston Martin!.

Modelul de clasa compacta a celor de la Ford a primit cateva modificari preluate de la sora mai mica Fiesta. Grila tip Aston Martin, prezentata in premiera pe ultima generatie a citadinei, de acum inainte se va regasi si pe Ford Focus. Cea de a treia generatie a lui Ford Focus, lansata in 2011, a primit un facelift care aduce cateva modificari atat la nivel estetic, cat si la compartimentul tehnic. Modelul a preluat botul de felina de la Fiesta, grila fata si capota masinii fiind inlocuite. De . continuă pe România Liberă

Noul Ford Focus

Noul Ford Focus duce la un nou nivel cel mai bine vandut model la nivel mondial, datorita unui design exterior mai emotionant si mai indraznet, unui interior intuitiv, conceput cu maiestrie, unei suite de noi tehnologii ce sporesc confortul si unor imbunatatiri majore ale consumului.

Motorul EcoBoost de 1,5 litri produs la Craiova va echipa noul Ford Focus

Motorul EcoBoost de 1,5 litri produs de Ford la uzina din Craiova va echipa noul Ford Focus, a anuntat luni constructorul auto american.

Motorul Ecoboost va echipa noul Ford Focus

Primele unitati ale motorului EcoBoost de 1,5 litri vor fi expediate in a doua jumatate a acestui an de la Craiova la uzina de asamblare a modelului Focus de la Saarlouis, Germania.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )