Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTO: Grav accident rutier in Bucuresti. Doi morti si trei raniti

România Liberă România Liberă,
FOTO: Grav accident rutier in Bucuresti. Doi morti si trei raniti

Un grav accident rutier s-a produs in Sectorul 1 al Capitalei, duminica, in jurul orei 21,30. continuă pe România Liberă

PLANUL ROSU de interventie ACTIVAT in Vrancea: Opt raniti, printre care si un copil intr-un grav accident rutier

Un grav accident a avut loc in Vrancea pe raza comunei Homocea, unde au fost implicate trei masini, iar opt persoane au fost ranite printre care si un copil. Trei dintre victime sunt in stare.

Grav accident rutier pe un drum judetean din Vrancea. Opt persoane au fost ranite, dintre care trei in stare grava. A fost activat planul rosu de interventie

Opt persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dintre care trei sunt in stare grava, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe un drum judetean din Vrancea. in urma accidentului, autoritatile locale au activat planul rosu de interventie, iar ranitii au fost transportati la spital.

Grav accident rutier in Italia. MAE: Un cetatean roman si-a pierdut viata si alti 10 au fost raniti

In accidentul rutier petrecut joi in Italia, alti 10 romani au fost raniti, pe langa romanul care si-a pierdut viata, a anuntat vineri Ministerul Afacerilor.

Grav accident rutier in Italia: Un roman a murit si alti 9 au fost raniti dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un camion

Cel putin o persoana a murit si alte noua au fost ranite, dupa ce un microbuz care transporta muncitori romani in Italia a fost lovit de un tir, potrivit Mediafax. Accidentul s-a produs joi, la.

Descoperire macabra la Sibiu! Un cioban a gasit cadavrele a doua persoane. Victimele, implicate intr-un grav accident rutier

Un cioban a descoperit doua persoane decedate intr-o masina rasturnata in localitatea Apoldu de Jos, in apropierea DN1, potrivit adevarul. ro. Cele doua persoane decedate sunt o femeie in.

Accident rutier grav de DN 17, soldat cu doi morti si un ranit

Doua persoane au murit si a treia este grav ranita, in urma unui accident rutier care a avut loc, joi dimineata, pe Drumul National 17 Bistrita - Cluj, la iesirea din localitatea Podirei.

Accident rutier intre Agigea si Eforie Nord! Doua masini s-au lovit violent dupa ce soferul uneia dintre ele a patruns pe contrasens

Un accident rutier grav a avut loc la iesire din Agigea spre Eforie Nord! Doua masini s-au lovit violent dupa ce soferul uneia dintre ele a pierdut controlul directiei si a patruns pe contrasens. Alte doua.

Un accident rutier s-a produs pe drumul dintre Pitesti si Curtea de Arges, cu o ora inainte de trecerea cortegiului funerar al Reginei Ana: Doua persoane au fost ranite

Un accident rutier s-a produs sambata pe drumul care face legatura intre Pitesti si Curtea de Arges, chiar cu o ora inainte de trecerea pe aceasta ruta a cortegiului funerar al Reginei Ana.

Accident rutier pe drumul pe care va trece cortegiul funerar al reginei Ana

Doua persoane au fost ranite, sambata, intr-un accident rutier care a avut loc pe drumul care face legatura intre Pitesti si Curtea de Arges, pe unde va trece cortegiul funerar al reginei Ana, pentru a ajunge la Curtea de Arges.

Accident cu doi morti pe Soseaua Chitila, alte trei persoane au fost ranite

Doi oameni si-au pierdut viata, iar alti trei au fost raniti in urma unui accident produs, duminica seara, pe Soseaua Chitila. Cele doua persoane care au murit au fost lovite pe trecerea de pietoni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )