Libnet.ro
UNICEF

12:45

Accident cu doi morti pe Soseaua Chitila, alte trei persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Accident cu doi morti pe Soseaua Chitila, alte trei persoane au fost ranite

Doi oameni si-au pierdut viata, iar alti trei au fost raniti in urma unui accident produs, duminica seara, pe Soseaua Chitila. Cele doua persoane care au murit au fost lovite pe trecerea de pietoni. continuă pe Adevărul

UPDATE Accident grav pe soseaua Chitilei. Au murit soferul unei masini cu numere de Italia si cei doi soti pe care i-a lovit pe trecerea de pietoni. Femeia era insarcinata

Soferul care a provocat un accident grav, duminica seara, pe Soseaua Chitila din Capitala, a murit la Spitalul Universitar. Cei doi pietoni care au fost loviti de autoturism pe trecere erau sot si sotie, iar femeia era insarcinata, a declarat, luni, pentru News. ro, comisarul sef Ovidiu Munteanu, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.

UPDATE Trei persoane au murit si doua au fost ranite, in urma unui accident rutier pe soseaua Chitilei

UPDATE Trei persoane au murit si doua au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara pe soseaua Chitilei, in care au fost implicate trei autoturisme. Soferul unui autoturism inmatriculat in Italia a spulberat doua persoane care incercau sa treaca strada in apropierea unei statii de tramvai.

Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite, in urma unui accident rutier pe soseaua Chitilei

Doua persoane au murit si trei au fost ranite intr-un accident care a avut loc duminica seara pe soseaua Chitilei, in care au fost implicate trei autoturisme, anunta Brigada Rutiera, citata de Agerpres.

FOTO: Grav accident rutier in Bucuresti. Doi morti si trei raniti

Un grav accident rutier s-a produs in Sectorul 1 al Capitalei, duminica, in jurul orei 21,30.

Accident rutier grav de DN 17, soldat cu doi morti si un ranit

Doua persoane au murit si a treia este grav ranita, in urma unui accident rutier care a avut loc, joi dimineata, pe Drumul National 17 Bistrita - Cluj, la iesirea din localitatea Podirei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )