Libnet.ro
UNICEF

10:30

FOTO Guvernul a alocat 3 milioane de lei pentru continuarea lucrarilor la barajul Corbesti

Adevărul Adevărul,
FOTO Guvernul a alocat 3 milioane de lei pentru continuarea lucrarilor la barajul Corbesti

Guvernul a mai alocat trei milioane de lei pentru lucrarile de la acumularea nepermanenta Corbesti, din judetul Bihor. Acest lucru va permite apararea contra inundatiilor a cel putin 10 localitati in aval, pana mai jos de Holod, spre Crisul Negru. continuă pe Adevărul

Guvernul a alocat 5 mil. lei pentru terminarea lucrarilor la Campusul Universitar din Targoviste

Campusul Universitatii Valahia din Targoviste a primit o noua finantare de la Guvern si ar putea fi inaugurat in toamna acestui an. Presedintele Cj Dambovita, Adrian Tutuianu, a declarat ca pentru campus a fost alocata suma de 5 milioane de lei.

Profit de 197 milioane lei la sase luni pentru Electrica

Compania Electrica a anuntat, pentru prima jumatate a anului, un profit net consolidat de 197 milioane lei si venituri de aproximativ 2,3 miliarde de lei.

Prospectiuni, pierderi nete de 37,777 milioane lei, de peste 3,5 ori mai mari

Compania Prospectiuni simbol: PRSN) a inregistrat in primul semestru al acestui an pierderi de 37,777 milioane lei, de 3,57 ori mai mari fata de cele din perioada similara a anului trecut 10,564 milioane lei), potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Lichiditate de aproximativ 31 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 31 milioane lei 6,9 milioane euro).

Oltchim si-a redus pierderile la circa 115 milioane lei

Combinatul chimic Oltchim, aflat in insolventa de circa un an si jumatate, a anuntat, pentru primul semestru, pierderi, la nivel de grup, de circa 115 milioane de lei, in scadere fata de cele inregistrate in perioada similara a anului trecut, conform raportarii companiei catre BVB.

Primaria Capitalei a modernizat sistemul de iluminat public de pe bd. Iuliu Maniu: a pus stalpi noi cu led-uri si a ingropat cablurile. Investitia se ridica la 7 milioane lei

Primaria Capitalei a modernizat sistemul de iluminat public de pe Bulevardul Iuliu Maniu, costurile investitiei ridicandu-se la 7 milioane de lei plus TVA. Reteaua era veche de peste 40 de ani, cetatenii sesizand mereu avarii, iar stalpii erau pusi la distnta mare unul de altul, fiind zone in bezna. Acum, toate cablurile de pe stalpi au fost mutate in subteran, s-au pus stalpi de iluminat noi pe langa cei existenti, iar becurile clasice au fost inlocuite cu un sistem tip led.

Amenzi de peste un milion de lei, pentru munca la negru

285 de persoane care lucrau la negru au fost descoperite de inspectorii de munca. Ei au aplicat amenzi de peste 1,2 milioane de lei, conform unui comunicat al Inspectiei Muncii, remis redactiei.

Editie de Weekend: Elena Udrea a aruncat 1 MILIARD de lei pentru investitii INUTILE

Elena Udrea a aruncat aproape un miliard de lei pe investitii inutile. Salile de sport, de exemplu, care au costat in medie cate un milion de euro, au fost ridicate in mijlocul campului sau in sate in care nu.

Rompetrol Rafinare, pierderi de aproape 47 milioane dolari pentru primul semestru

47 de milioane de dolari a pierdut Rompetrol Rafinare RRC) in primul semestru al acestui an, cu 40% mai mici fata de nivelul de 78,43 milioane dolari inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce cifra de afaceri bruta a crescut cu 41%, la 2,78 miliarde dolari, se arata intr-o raportare a companiei, citata de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )