Libnet.ro
UNICEF

17:30

FOTO Marturiile colegilor cadrelor medicale care au murit dupa prabusirea elicopterului SMURD Iasi: Ne-am vazut dimineata, la cafea, erau plini de viata

Adevărul Adevărul,
FOTO Marturiile colegilor cadrelor medicale care au murit dupa prabusirea elicopterului SMURD Iasi: Ne-am vazut dimineata, la cafea, erau plini de viata

Momente cutremuratoare la Iasi, la Unitatea de Primire Urgente UPU) a Spitalului Sf. Spiridon, unde lucrau medicul Mihaela Dima si asistentul medical Gabriel Sandu, doi dintre cei patru membri ai echipajului SMURD care au murit in accidentul aviatic petrecut joi, 2 iunie, in Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Marturiile colegilor celor doua cadre medicale care au murit dupa prabusirea elicopterului SMURD Iasi: Ne-am vazut dimineata, la cafea, erau plini de viata

Momente cutremuratoare la Iasi, la Unitatea de Primire Urgente UPU) a Spitalului Sf. Spiridon, unde lucrau medicul Mihaela Dima si asistentul medical Gabriel Sandu, doi dintre cei patru membri ai echipajului SMURD care au murit in accidentul aviatic petrecut joi, 2 iunie, in Republica Moldova.

Sacrificiul suprem: O doctorita din Galati a murit dupa o garda epuizanta de 12 ore (FOTO)

Viata de medic este una care implica extrem de multe sacrificii, iar urmatorul exemplu le depaseste pe toate. O doctorita de 52 de ani din Galati a murit dupa o garda de 12 ore, dupa ce in ultima luna.

Scene de groaza in campusul Universitatii California. Doua persoane au murit dupa ce un barbat necunoscut a deschis focul intr-o sala de curs

Scene de groaza in campusul Universitatii California, din Los Angeles. Doua persoane au murit dupa ce un atacator necunoscut a deschis focul intr-o sala a facultatii de inginerie. in urma.

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce s-a rasturnat cu o cisterna plina cu motorina

Un barbat din Vaslui a murit dupa ce s-a rasturnat cu cisterna pe DE 581, pe raza localitatii Cretesti, aceasta fiind incarcata cu 30 de tone de motorina. Soferul a ramas incarcerat in.

Au lasat-o franele! O adolescenta de 17 ani a murit, dupa ce a intrat intr-un bloc

Accident stupid in Cavnic, judetul Maramures. O adolescenta a murit, dupa ce a intrat cu bicicleta, in viteza, intr-un bloc.

Teroare in SUA. Cel putin doua persoane au murit dupa un atac armat. Politia a intervenit in forta

Teroare in Statele Unite ale Americii. Cel putin doua persoane au fost ucise dupa ce o persoana ar fi deschis focul intr-un campus universitar. Fortele speciale si politistii au actionat in .

Patru sute de oi au murit dupa ce s-au aruncat intr-o rapa adanca, la Vaslui. Ce au vazut animalele de au luat-o la fuga

Pagube imense pentru ciobanii din satul Stuhulet, comuna Berezeni: peste 400 de oi au murit sufocate, ieri, din cauza ca intreaga turma, formata din circa 2. 500 de oi si miei, s-a bulucit grabita spre un.

Doliu in medicina romaneasca! O doctorita de 52 de ani a murit dupa o garda de 12 ore

Caz socant la Galati, unde Dr. Marlena Stefana murit duminica, dupa o garda de 12 ore. A fost adusa la Spitalul de Urgenta cu sanse minime de supravietuire, iar colegii ei au facut.

Un cioban de 34 de ani a murit, dupa ce a fost lovit de fulger

Un cioban a murit pe camp, in comuna Banca, judetul Vaslui, dupa ce a fost lovit de fulger. Barbatul de 34 de ani nu a avut nicio sansa de supravietuire.

FOTO. RUSIA prezinta rachetele NUCLEARE care pot lovi baza de la Deveselu

Rusia a prezentat, pe Internet, o serie de arme, foarte recent concepute, despre care Kremlinul afirma ca sunt extrem de performante. Lista acestor arme, difuzata de agentia de propaganda Sputnik, are 11 pozitii, iar la ultima pozitie este mentionat sistemul de rachete RS-24 Yars.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )