Libnet.ro
UNICEF

18:15

FOTO. Mesajul lui Traian Basescu pentru romani

România Liberă România Liberă,
FOTO. Mesajul lui Traian Basescu pentru romani

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a postat un mesaj pe contul sau de Facebook in care le ureaza tuturor si prietenilor . ) un an 2015 cu sanatate, bucurii si prieteni adevarati, alaturi de cei dragi. continuă pe România Liberă

Dosarul privind plangerea Gabrielei Firea impotriva lui Traian Basescu, redeschis de Parchetul General

Procurorii Parchetului General au reluat ancheta in dosarul in care senatoarea PSD Gabriela Firea a facut plangere impotriva lui Traian Basescu pentru santaj, au declarat, marti, pentru Agerpres, oficiali ai PICCJ.

Traian Basescu, invitat sa se alature Fundatiei Miscarea Populara, pentru a continua proiectele incepute

Fundatia Miscarea Populara a lansat o invitatie publica fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, de a se alatura fundatiei, pentru a continua proiectele incepute. Fundatia Miscarea Populara.

Diaconescu: Traian Basescu a fost invitat sa activeze si in FMP. Ce zice Basescu?

Fundatia Miscarea Populara FMP) i-a lansat lui Traian Basescu invitatia sa-si continue activitatea si in fundatie, avand in vedere ca este initiatorul proiectului Miscarea Populara a declarat presedintele FMP Cristian Diaconescu.

Ambasadorul Olandei a asteptat timp de sase luni sa fie primit de fostul presedinte Traian Basescu

Ambasadorul Olandei a asteptat timp de sase luni sa fie primit de fostul presedinte Traian Basescu. in cadrul interviului prezentat la QA cu Alessandra Stoicescu, diplomatul olandez a declarat ca nu a.

Traian Basescu si-a dus nepoata la sanius! Fotografiile care au facut furori pe Facebook

Traian Basescu a plecat intr-o vacanta de Craciun impreuna cu familia sa si a postat pe Facebook cateva fotografii care il intruchipeaza la sanius cu nepotica lui, Sofia Anais. Iamginile au facut furori in mediul online.

Dosarul in care Gabriela Firea il acuza pe Traian Basescu de santaj a fos redeschis

Dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza pe fostul presedinte Traian Basescu de santaj a fost redeschis de procurorii Parchetului instantei supreme, intrucat fostul sef al statului nu mai beneficiaza.

Radu Tudor: Procurorii nu se vor grabi cu anchetarea lui Traian Basescu. DNA este in continuare o institutie loiala acestuia

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a opinat ca procurorii nu se vor grabi cu ancheta in dosarul de santaj deschis pe numele lui Traian Basescu, in conditiile in care DNA este in.

SURSE: Traian Basescu va fi anchetat si in dosarul Flota

UPDATE: Fostul presedinte Traian Basescu ar putea fi anchetat si in dosarul Flota, dupa ce procurorii au redeschis dosarul in care Gabriela Vranceanu Firea il acuza pe Basescude.

Dosarul in care Gabriela Firea il acuza pe Traian Basescu de santaj, redeschis de procurori

Dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza pe fostul presedinte Traian Basescu de santaj a fost redeschis de procurorii Parchetului instantei supreme, intrucat fostul sef al statului nu mai beneficiaza de imunitate, transmit sursele din presa ce citeaza surse din Ministerul Public.

Procurorii scot din sertar dosarul in care Traian Basescu este acuzat de santaj

Procurorii Parchetului instantei supreme au redeschis dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza pe fostul presedinte Traian Basescu de santaj, avand in vedere ca fostul sef al statului nu mai beneficiaza de imunitate, arata surse din Ministerul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )