Libnet.ro
UNICEF

23:00

FOTO Neingrijiti si infometati, trei frati din judetul Vaslui au fost salvati de vecini, in timp ce mama s-a pierdut prin carciumi

Adevărul Adevărul,
FOTO Neingrijiti si infometati, trei frati din judetul Vaslui au fost salvati de vecini, in timp ce mama s-a pierdut prin carciumi

Trei copii cu varste cuprinse intre 3 luni si 5 ani, dintr-o comuna din judetul Vaslui au fost uitati de propria mama in casa, desi doi dintre ei erau bolnavi. Timp de jumatate de zi, copiii au stat singuri si flamanzi in casa, in asteptarea mamei care a plecat dupa lapte. continuă pe Adevărul

Carutasii, principalul pericol pe drumurile din judetul Vaslui

In ultimele zile in judetul Vaslui s-au inregistrat 3 accidente de circulatie in care au fost implicati conducatorii de vehicule cu tractiune animala. in cele trei cazuri politistii au intocmit dosare penale, efectuand cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

FOTO Accident mortal in judetul Vaslui cu pelerini care se intorceau de la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi

Trei persoane din judetul Galati care se intorceau de la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, au fost implicate in aceasta dimineata intr-un accident care a avut loc la pe DN 24, intre localitatile Codaesti si Miclesti. Conducatorul auto a murit, in urma impactului violent.

Tragedie intr-un sat din judetul Vaslui: un bebelus in stare grava, dupa ce patutul in care se afla a luat foc

Un bebelus de un an si doua luni, din satul vasluian Slobozia, comuna Garceni a suferit in aceasta dimineata arsuri grave la nivelul fetei si membrelor superioare, dupa ce patutul in care se afla a luat foc.

FOTO Ambulanta implicata intr-un accident mortal in judetul Vaslui

La cateva ore distante de la producerea accidentului mortal in care a fost implicat un grup de pelerini, ce se intorceau de la moastele Sfintei Parascheva, un alt accident grav a avut loc in judetul Vaslui, pe aceeasi ruta, la doar 15 kilometri distanta. O ambulanta aflata in misiune a lovit in plin, in timpul unei manevre de depasire, un autoturism al carei conducator auto a incercat sa schimbe directia de mers.

Accident mortal in judetul Vaslui cu pelerini care se intorceau de la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi

Trei persoane din Tecuci, judetul Galati care se intorceau de la pelerinajul la moastele Sfintei Parascheva, de la Iasi, au fost implicate in aceasta dimineata intr-un accident care a avut loc la pe DN 24, la Codaesti. Conducatorul auto, un barbat de 39 ani, a murit la scurt timp, la spital.

Efectele ordonantei traseistilor: PSD ramane fara opozitie in judetul Vaslui. 20 de primari au trecut in tabara social democrata

Partidul Social Democrat a devenit lider absolut in judetul Vaslui dupa ce 20 de primari, 9 viceprimari si 155 de consilieri au trecut trecut in tabara social democrata, profitand de ordonanta care a legiferat traseismul politic.

Noi cazuri de limba albastra in judetul Vaslui: 10 focare confirmate

Dupa aproximativ o luna si jumatate de la identificare primului focar de bluetongue in judetul Vaslui, numarul focarelor a a juns la 10: 2 oi si 8 vaci.

Sentinta fara precedent in judetul Vaslui: criminal condamnat la inchisoare cu suspendare

Un septuagenar comuna vasluiana Bunesti-Averesti a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare dupa ce si-a ucis vecinul de 81 de ani pe motiv ca facea avansuri mamei sale, trecuta de 90 de ani! Este pentru prima data cand o instanta vasluiana aplica o pedeapsa suspendata, in forma simpla, pentru un criminal.

Sentinta fara precedent in judetul Vaslui: criminal, condamnat la inchisoare cu suspendare

Un septuagenar comuna vasluiana Bunesti-Averesti a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare dupa ce si-a ucis vecinul de 81 de ani pe motiv ca facea avansuri mamei sale, trecuta de 90 de ani! Este pentru prima data cand o instanta vasluiana aplica o pedeapsa suspendata, in forma simpla, pentru un criminal.

Trei proiecte de investitii din judetul Gorj, finantate cu 25 milioane de euro

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, a prezentat astazi, in Gorj, doua proiecte ce urmeaza sa fie realizate de Compania Nationala de Investitii CNI) si a semnat contractul de finantare prin Programul Operational Regional 2007-2013 POR) pentru reabilitarea scolii din comuna Prigoria, investitii ce vor primi o finantare de circa 25 milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )