Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Pepe si Anda Adam se deghizeaza din nou pentru showul Te cunosc de undeva. Care sunt vedetele din al patrulea sezon

Adevărul Adevărul,
FOTO Pepe si Anda Adam se deghizeaza din nou pentru showul Te cunosc de undeva. Care sunt vedetele din al patrulea sezon

Artisti cu 1000 de fete, dornici sa interpreteze multiple roluri, Pepe, Maria Buza si Anda Adam continua sirul transformarilor, in aceasta toamna, la Antena 1. Lor li se alatura alti cinci contracandidati fara experienta, dar cu suficienta ambitie cat sa-i surclaseze pe veterani. continuă pe Adevărul

Vor fi invitati Catalin Botezatu si Anda Adam la nunta cuplului Bianca Dragusanu Victor Slav?

Cu o luna inaintea nuntii Biancai Dragusanu cu Victor Slav, fosti lor iubiti, Catalin Botezatu si Anda Adam, nu au primit inca invitatiile la eveniment. In cazul in care vor fi inclusi pe lista invitatilor, designerul si solista marturisesc ca vor participa daca vor fi in Bucuresti la acea data. Continue reading .

SUA ar putea invoca precedentul crizei din Kosovo pentru a interveni in Siria

Administratia Barack Obama s-ar putea inspira din modelul interventiei in criza din Kosovo pentru a lansa o operatiune militara in Siria fara un mandat ONU, afirma oficiali americani de rang inalt citati de The New York Times, transmite Mediafax.

Adrian Sina va fi din nou tatic! Anca Serea este insarcinata! A patra oara!

La 32 de ani, Anca Serea, prezentatoarea stirilor sportive de la Prima TV, se pregateste sa devina mama pentru a patra oara. Bruneta este insarcinata si va aduce pe lume cel de-al doilea copil conceput cu iubitul ei, Adrian Sina, solistul din Akcent. Continue reading .

Dobritoiu, din nou la DNA. Procurorii i-au prezentat materialul de urmarire penala.

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a venit, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a-i fi prezentat materialul de urmarire penala din dosarul in care este cercetat pentru modul in care obtinut locuinta de serviciu, relateaza Mediafax. Senatorul liberal Corneliu Dobritoiu a venit la Directia Nationala Anticoruptie insotit de avocat, pentru a studia materialul de urmarire penala din dosarul in care este cercetat. Citeste si ANCHETA Case pentru generali se .

Creste din nou varsta de pensionare.

Varsta de pensionare va mai creste inca o data, din 2015, potrivit noii Strategii Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca SNOFM), publicata de Ministerul Muncii. Institutia isi propune sa obtina astfel o mai buna plasare a batranilor in campul muncii pana in 2020, dar nu a dat deocamdata detalii privind noul prag de iesire la pensie. In prezent, varsta de pensionare este de 59 de ani la femei si de 64 de ani la barbati. Proiectul strategiei, aflat acum in dezbatere publica, arata ca .

Little Black Dress Din nou in tendinte!

De la Mandy Moore si pana la Leann Rimes ori Angie Harmon, starurile de la Hollywood au hotarat! Piesa vestimentara vedeta a acestui sezon este fara doar si poate rochita neagra din piele. Continue reading .

Boala care a ucis 25 de milioane de oameni in Evul Mediu loveste din nou. Sute de oameni sunt in carantina

Un adolescent de 15 ani a murit de ciuma bubonica in Kargazstan, fiind primul caz din aceasta tara din ultimii 30 de ani, au anuntat oficialii din ministerul Sanatatii, potrivit BBC, citat de.

in a doua sesiune la bac-ului, fraudele se repeta. O eleva a fost eliminata din examen, pentru ca a dat bani sa promoveze

Nici din a doua sesiune a bacalaureatului nu lipsesc fraudele. Chiar din prima zi a probelor scrise, o eleva din Constanta a fost eliminata pentru ca a dat bani pentru a promova examenul. Cazul a fost inaintat.

AFI Europe mai are de platit 220 milioane de euro din creditul pentru AFI Cotroceni

AFI Europe negociaza cu mai multe banci refinantarea creditului de 234 milioane de euro obtinut in 2007 de la Hypo Real Estate Bank pentru construirea centrului comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, imprumut scadent in luna mai 2014 si din care mai are de platit 220 de milioane de euro.

Presedintele Basescu a decorat mai multe institutii din Muntenegru pentru interventia in salvarea romanilor

Mai multe institutii din Muntenegru au fost decorate de presedintele Traian Basescu pentru modul in care au actionat pentru salvarea romanilor implicati in accidentul din aceasta tara, in urma caruia au.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )