Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO Peste jumatate de milion de lei pentru un nou spatiu verde. A fost inaugurat parcul Adona

Adevărul Adevărul,
FOTO Peste jumatate de milion de lei pentru un nou spatiu verde. A fost inaugurat parcul Adona

, prin care Primaria Oradea a amenajat aleile, terenul de sport, iluminatul public si bransamentele de apa si curent, iar firma Lotus Center a realizat spatiul verde, reteaua de irigatii, gazonul si a plantat arborii mari. continuă pe Adevărul

Coresi Shopping Resort a atras peste 1 milion de vizitatori in prima luna de la deschidere

Coresi Shopping Resort din Brasov a inregistrat, in prima luna de functionare, un trafic de peste un milion de vizitatori si un numar de peste 230. 000 de persoane in week-end-ul inaugurarii arata un comunicat remis azi redactiei.

Municipiul Galati are 110 milioane lei pentru investitiile din acest an

Primaria Municipiului Galati a alocat un buget de 110,2 milioane de lei pentru obiectivele de investitii din 2015, dupa cum ne-a declarat primarul localitatii, Marius Stan. Domnia sa ne-a precizat ca investitiile noi vor beneficia de 2 milioane de lei si ca proiectele in desfasurare au un buget de 72,4 milioane lei, in timp ce valoarea alocata pentru alte cheltuieli de investitii este de 35,7 milioane lei.

Antena 1, amendata cu 100.000 de lei pentru Acces direct si Un show pacatos

CNA a amendat, marti, Antena 1, cu 100. 000 de lei, pentru mai multe incalcari ale legislatiei audiovizualului in emisiunile Acces direct, Un show pacatos si Super bingo Metropolis, intre care folosirea unui limbaj injurios, reconstituirea unei crime si exploatarea sentimentelor unor minori.

Pariuri in valoare totala de peste UN MILION de lire, pe numele fetitei Ducesei de Cambridge

Casele de pariuri din Marea Britanie au adunat, pana in acest moment, peste un milion de lire sterline, in pariuri pe numele fetitei Ducesei de Cambridge. De altfel, Ducesa si Ducele vor merge chiar.

Mehedinti: Circa 300 de persoane si-au pierdut cardurile de sanatate. Oamenii trebuie sa plateasca 15 lei pentru unul nou

Aproximativ 300 de persoane au depus cereri la Casa de Asigurari de Sanatate Mehedinti pentru a le fi emise noi carduri de sanatate, dupa ce le-au pierdut pe cele distribuite prin Posta, potrivit Mediafax.

Clubul Dinamo, amendat cu 40.000 de lei pentru violentete de la meciul de duminica

Clubul Dinamo a fost amendat cu 40. 000 de lei, ca urmare a violetelor de duminica de la meciul Steaua-Dinamo, informeaza B1 TV. Cu toate ca peste 600 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei au asigurat.

Buget de 178 milioane lei pentru investitiile din Sibiu

Investitiile Primariei Sibiu si ale serviciilor publice subordonate Consiliului Local, pentru anul 2015, insumeaza 178,3 milioane lei, dupa cum ne-au declarat reprezentantii municipalitatii.

Primaria Baia Mare are 95 milioane lei pentru investitiile din 2015

Municipiul Baia Mare va beneficia, in acest an, de un buget total de investitii de 94,9 milioane de lei, potrivit primarului Catalin Chereches, care ne-a declarat ca investitiile noi din 2015 au o valoare de 44,3 milioane lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )