Libnet.ro
UNICEF

13:30

FOTO Povestea primei fabrici de papioane din tara, facuta din economii si salarii compensatorii

Adevărul Adevărul,
FOTO Povestea primei fabrici de papioane din tara, facuta din economii si salarii compensatorii

Robert Pantazi si-a deschis, la Cluj, prima fabrica de papioane din tara, iar de cateva saptamani si un magazin, cel mai mare din tara. in mica sa fabrica a investit circa 7. 000 de euro, bani din economii si din salariile sale compensatorii, iar in magazin, alti 4. 000 de euro. Are comenzi din toata tara, pentru toate gusturile. Daca graba e mare, papionul se face si pe loc. in nici zece minute. continuă pe Adevărul

Studiu Petrom: Lipsa fondurilor, principala problema cu care se confrunta societatea civila din tara noastra

Cele mai importante probleme cu care se confrunta societatea civila din tara noastra sunt lipsa fondurilor 74%), dezinteresul institutiilor de stat 39%) si intarzierea finantarilor europene 36%), conform unui studiu Cult Market Research comandat de Petrom.

Pilotii de elita ai Romaniei au facut spectacol la primul raliu aviatic din tara noastra

Pilotii de elita ai Romaniei au facut spectacol la primul raliu aviatic din tara noastra. Concursul s-a desfasurat la Banesti, Prahova, pe un traseu istoric de exceptie si a fost organizat de iacarii.

Circulatia automarfarelor pe anumite sectoare de drum din tara, interzisa in zilele de Rusalii

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) anunta ca circulatia vehiculelor, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisa in prima si a doua zi de Rusalii, intre orele 6:00-22:00, pe anumite sectoare de drum.

FOTOGALERIE Aparitii neobisnuite pe cerul din Romania. Au fost descoperite trei specii de pasari disparute din tara noastra

In ultimele luni, Romania a avut parte de niste oaspeti mai putin obisnuiti. Este vorba despre cateva specii foarte rare de pasaricare au disparut de multi ani din tara noastra - vulturul sur, vulturul hoitar, ielcovanul si acvila de camp. Zburatoarele au fost descoperite si fotografiate de specialistii de la Societatea Ornitologica Romana SOR. Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea cum arata zburatoarele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )