Libnet.ro
UNICEF

16:30

Novak Djokovic ajunge cu emotii in finala de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Novak Djokovic ajunge cu emotii in finala de la Roland Garros

Novak Djokovic s-a calificat vineri seara, cu greu, in finala de la Roland Garros, acolo unde il va intalni pe Rafal Nadal. continuă pe Online Sport

Se anunta un nou superstar al tenisului. Iga Swiatek, tanara jucatoare care a spulberat-o pe Simona Halep, s-a calificat in finala Roland Garros. Parcurs fenomenal pentru poloneza de 19 ani

Iga Swiatek 54 WTA), jucatoarea de tenis in varsta de 19 ani care a eliminat-o pe Simona Halep in optimile Roland Garros, a reusit sa ajunga in prima finala de grand slam din cariera. Poloneza a spulberat-o.

Roland Garros: Rafael Nadal, in cea de-a 13-a finala pe zgura pariziana

Rafael Nadal si-a facut din plin temele inainte de semifinala cu luptatorul Diego Schwartzman, ibericul evitand o desfasurare a evenimentelor precum cea din turneul de la Roma argentinianul s-a impus atunci in doua seturi). Rafa a jucat perfect din punct de vedere tactic, iar victoria in trei seturi 6-3, 6-3, 7-60)) il duce pe spaniol pentru a 13-a oara !) in finala de la Roland Garros.

Roland Garros: Sofia Kenin, in finala - Victorie in doua seturi cu Petra Kvitova

Sofia Kenin s-a calificat in cea de-a doua finala de Grand Slam din cariera, campioana en-titre de la Australian Open trecand de Petra Kvitova in semifinalele de la Roland Garros 6-4, 7-5).

Rafael Nadal pentru a 13-a oara in finala de la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in ultimul act de la Roland Garros.

Swiatek, prima poloneza din istorie in finala de la Roland Garros

Jucatoarea care i-a scos Simonei Halep tenisul din cap anul acesta la Roland Garros a ajuns joi seara in finala turneului intr-o maniera fulminanta.

Iga Swiatek, in finala de la Roland Garros - Victorie clara cu Nadia Podoroska

Iga Swiatek, 19 ani, locul 54 WTA, a reusit sa se califice in finala de la Roland Garros, poloneza trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-1, de surprinzatoarea Nadia Podoroska Argentina, 131 WTA). Reamintim ca in optimi Swiatek a trecut de Simona Halep, principala favorita la castigarea Grand Slam-ului parizian.

Sofia Kenin surprinde inainte de finala de la Roland Garros: Nu mi-a placut absolut deloc zgura

A ajuns in finala de la Roland Garros, iar pe drum a eliminat si doua sportive din Romania: Ana Bogdan si Irina Bara. Sofia Kenin a avut un an 2020 de care isi va aduce aminte cu siguranta: a castigat titlul la Australian Open si va disputa ultimul act la Paris.

Roland Garros: Novak Djokovic, in finala dupa un meci de cinci seturi cu Stefanos Tsitsipas

Novak Djokovic s-a calificat in a cincea sa finala de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in penultimul act pe grecul Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1. Pentru titlu, liderul mondial se va duela cu rivalul sau Rafael Nadal.

Novak Djokovic, acuzat de practici incorecte dupa calificarea in semifinalele de la Roland Garros

Pablo Carreno Busta a parasit Roland Garros-ul in sferturi, acesta fiind invins in patru seturi de Novak Djokovic. Ibericul l-a criticat pe liderul mondial la finalul partidei, la conferinta de presa, Nole fiind acuzat ca are o anumita strategie atunci cand este condus pe tabela.

Roland Garros: Novak Djokovic completeaza careul de asi Sarbul l-a invins pe Pablo Carreno-Busta, dupa ce a pierdut primul set

Novak Djokovic, principalul favorit al competitiei de la Roland Garros, s-a calificat in semifinale, dupa ce l-a invins pe ibericul Pablo Carreno Busta cap de serie nr. 17), scor 4-6, 6-2, 6-3, 6-4.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )