Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Rafael Nadal, in semifinale la Roland Garros - Meciul sau cu Jannick Sinner s-a incheiat la ora locala 01:26, atunci cand erau sub 10 grade

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rafael Nadal, in semifinale la Roland Garros - Meciul sau cu Jannick Sinner s-a incheiat la ora locala 01:26, atunci cand erau sub 10 grade

Rafael Nadal, cap de serie numarul 2, l-a invins, in noaptea de marti spre miercuri, pe italianul Jannik Sinner, locul 75 ATP, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros. continuă pe Hotnews

VIDEO Roland Garros: Meciul in care au jucat Andreea Mitu si Patricia Tig, cercetat de politie pentru un posibil aranjament la pariuri

Meciul Andreea Mitu Patricia Tig - Madison BrengleIana Sizikova SUARusia), scor 7-68), 6-4, din turul I al probei de dublu feminin de la Roland Garros, este in atentia politiei franceze, pentru un posibil aranjament la pariuri, potrivit publicatiei germane Die Welt, citata de presa internationala.

Simona Halep Iga Swiatek 1-6, 2-6. Halep este eliminata de la Roland Garros dupa o prestatie foarte modesta

UPDATE, ora 13:21 Simona Halep a fost invinsa categoric in optimile de finala de la Roland Garros 2020. A cedat in fata polonezei Iga Swiatek, scor 1-6, 2-6, in doar 69 de minute. Game Halep. Simona, fara replica. Simona isi pierde din nou serviciul. Game Swiatek. Simona isi face .

Meciul lui Nadal cu Sinner s-a incheiat la o temperatura aproape de limita inghetului

Roland Garros 2020 tinde sa aiba cate o premiera in fiecare zi de competitie.

Roland Garros: inca o surpriza - Dominic Thiem, eliminat in sferturi de Diego Schwartzman

Mare favorit sa joace in semifinale impotriva lui Rafael Nadal, Dominic Thiem cap de serie nr. 3) a fost invins, marti, in sferturile competitiei de la Roland Garros, de argentinianul Diego Schwartzmann 12), scor 7-61), 5-7, 6)6-7, 7-65), 6-2. Meciul a durat cinci ore si opt minute.

Roland Garros: Stefanos Tsitsipas s-a calificat in semifinale Victorie in trei seturi cu Andrey Rublev

Stefanos Tsitsipas s-a calificat pentru prima oara in semifinalele turneului de la Roland Garros, dupa ce l-a invins, miercuri, pe Andrey Rublev, scor 7-5, 6-2, 6-3.

Roland Garros: Sofia Kenin, in semifinale - O asteapta duelul cu Petra Kvitova

Sofia Kenin, campioana en-titre la Australian Open si cap de serie numarul 4, s-a calificat miercuri in semifinalele de la Roland Garros, faza a competitiei unde va da peste Petra Kvitova.

Roland Garros: Iga Swiatek, in semifinale dupa ce a pierdut doar patru game-uri impotriva Martinei Trevisan

Iga Swiatek continua parcursul de senzatie de la Roland Garros. Poloneza, aflata pe locul 53 mondial, s-a calificat in semifinalele competitiei, dupa ce a invins-o pe Martina Trevisan Italia, 159 WTA, venita din calificari), scor 6-3, 6-1.

inca o surpriza mare la Roland Garros: Nadia Podoroska (venita din calificari), in semifinale A eliminat-o pe Elina Svitolina

Povestea frumoasa de la Paris continua pentru Nadia Podoroska, jucatoare venita din calificari, locul 131 WTA. Sportiva din Argentina a facut, marti, pasul spre semifinalele de la Roland Garros dupa ce a trecut, scor 6-2, 6-4, de Elina Svitolina, cap de serie numarul trei.

Roland Garros: Novak Djokovic completeaza careul de asi Sarbul l-a invins pe Pablo Carreno-Busta, dupa ce a pierdut primul set

Novak Djokovic, principalul favorit al competitiei de la Roland Garros, s-a calificat in semifinale, dupa ce l-a invins pe ibericul Pablo Carreno Busta cap de serie nr. 17), scor 4-6, 6-2, 6-3, 6-4.

Tabloul sferturilor turneului feminin la Roland Garros

Marti la pranz s-a conturat tabloul sferturilor in turneul feminin de la Roland Garros, dupa meciul dintre americanca Danielle Collins si Ons Jabeur din Tunisia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )