Libnet.ro
UNICEF

18:15

Roland Garros: Novak Djokovic, in finala dupa un meci de cinci seturi cu Stefanos Tsitsipas

Hotnews Hotnews,
 Roland Garros: Novak Djokovic, in finala dupa un meci de cinci seturi cu Stefanos Tsitsipas

Novak Djokovic s-a calificat in a cincea sa finala de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in penultimul act pe grecul Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1. Pentru titlu, liderul mondial se va duela cu rivalul sau Rafael Nadal. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Novak Djokovic completeaza careul de asi Sarbul l-a invins pe Pablo Carreno-Busta, dupa ce a pierdut primul set

Novak Djokovic, principalul favorit al competitiei de la Roland Garros, s-a calificat in semifinale, dupa ce l-a invins pe ibericul Pablo Carreno Busta cap de serie nr. 17), scor 4-6, 6-2, 6-3, 6-4.

Novak Djokovic ajunge cu emotii in finala de la Roland Garros

Novak Djokovic s-a calificat vineri seara, cu greu, in finala de la Roland Garros, acolo unde il va intalni pe Rafal Nadal.

Roland Garros: Iga Swiatek, in semifinale dupa ce a pierdut doar patru game-uri impotriva Martinei Trevisan

Iga Swiatek continua parcursul de senzatie de la Roland Garros. Poloneza, aflata pe locul 53 mondial, s-a calificat in semifinalele competitiei, dupa ce a invins-o pe Martina Trevisan Italia, 159 WTA, venita din calificari), scor 6-3, 6-1.

Iga Swiatek, in finala de la Roland Garros - Victorie clara cu Nadia Podoroska

Iga Swiatek, 19 ani, locul 54 WTA, a reusit sa se califice in finala de la Roland Garros, poloneza trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-1, de surprinzatoarea Nadia Podoroska Argentina, 131 WTA). Reamintim ca in optimi Swiatek a trecut de Simona Halep, principala favorita la castigarea Grand Slam-ului parizian.

Roland Garros: Sofia Kenin, in finala - Victorie in doua seturi cu Petra Kvitova

Sofia Kenin s-a calificat in cea de-a doua finala de Grand Slam din cariera, campioana en-titre de la Australian Open trecand de Petra Kvitova in semifinalele de la Roland Garros 6-4, 7-5).

Novak Djokovic, acuzat de practici incorecte dupa calificarea in semifinalele de la Roland Garros

Pablo Carreno Busta a parasit Roland Garros-ul in sferturi, acesta fiind invins in patru seturi de Novak Djokovic. Ibericul l-a criticat pe liderul mondial la finalul partidei, la conferinta de presa, Nole fiind acuzat ca are o anumita strategie atunci cand este condus pe tabela.

Swiatek, prima poloneza din istorie in finala de la Roland Garros

Jucatoarea care i-a scos Simonei Halep tenisul din cap anul acesta la Roland Garros a ajuns joi seara in finala turneului intr-o maniera fulminanta.

Rafael Nadal pentru a 13-a oara in finala de la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in ultimul act de la Roland Garros.

Procurorii francezi au deschis o ancheta privind o posibila trucare de meciuri la Roland Garros. Ar fi vorba despre un meci al perechii Andreea Mitu - Patricia Tig

Procurorii francezi au deschis o ancheta cu privire la o posibila trucare a unui meci de dublu in cadrul turneului de la Roland Garros. Investigatia vizeaza duelul disputat in 30 septembrie, in primul tur de la Fr.

Justitia franceza investigheaza un meci castigat de Andreea Mitu si Patricia Tig la Roland Garros

Justitia franceza a deschis o ancheta in legatura cu suspiciuni de trucare a unui meci de la Roland Garros. Die Welt si LEquipe noteza ca este vorba de partida castigata de perechea romana Andreea.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )