Libnet.ro
UNICEF

17:45

Rafa Nadal, primul finalist de la Roland Garros

România Liberă România Liberă,
Rafa Nadal, primul finalist de la Roland Garros

Jucatorul spaniol Rafael Nadal s-a calificat in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, . continuă pe România Liberă

Roland Garros: Rafael Nadal, in cea de-a 13-a finala pe zgura pariziana

Rafael Nadal si-a facut din plin temele inainte de semifinala cu luptatorul Diego Schwartzman, ibericul evitand o desfasurare a evenimentelor precum cea din turneul de la Roma argentinianul s-a impus atunci in doua seturi). Rafa a jucat perfect din punct de vedere tactic, iar victoria in trei seturi 6-3, 6-3, 7-60)) il duce pe spaniol pentru a 13-a oara !) in finala de la Roland Garros.

in prima semifinala de la Roland Garros, Rafael Nadal s-a razbunat crunt pe jucatorul care l-a eliminat la Roma!

Tenismanul Rafael Nadal, cap de serie numarul 2, s-a calificat vineri, pentru a 13-a oara, in finala turneului de la Roland Garros.

Rafael Nadal pentru a 13-a oara in finala de la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a calificat, vineri, in ultimul act de la Roland Garros.

VIDEO Rafael Nadal, in semifinale la Roland Garros - Meciul sau cu Jannick Sinner s-a incheiat la ora locala 01:26, atunci cand erau sub 10 grade

Rafael Nadal, cap de serie numarul 2, l-a invins, in noaptea de marti spre miercuri, pe italianul Jannik Sinner, locul 75 ATP, si s-a calificat in semifinalele turneului de la Roland Garros.

Novak Djokovic ajunge cu emotii in finala de la Roland Garros

Novak Djokovic s-a calificat vineri seara, cu greu, in finala de la Roland Garros, acolo unde il va intalni pe Rafal Nadal.

Roland Garros: Novak Djokovic, in finala dupa un meci de cinci seturi cu Stefanos Tsitsipas

Novak Djokovic s-a calificat in a cincea sa finala de la Roland Garros, dupa ce l-a invins in penultimul act pe grecul Stefanos Tsitsipas, scor 6-3, 6-2, 5-7, 4-6, 6-1. Pentru titlu, liderul mondial se va duela cu rivalul sau Rafael Nadal.

Roland Garros: inca o surpriza - Dominic Thiem, eliminat in sferturi de Diego Schwartzman

Mare favorit sa joace in semifinale impotriva lui Rafael Nadal, Dominic Thiem cap de serie nr. 3) a fost invins, marti, in sferturile competitiei de la Roland Garros, de argentinianul Diego Schwartzmann 12), scor 7-61), 5-7, 6)6-7, 7-65), 6-2. Meciul a durat cinci ore si opt minute.

Stefanos Tsitsipas, calificat in premiera in semifinale la Roland Garros

Jucatorul elen de tenis Stefanos Tsitsipas s-a calificat in premiera in faza semifinalelor de la Rol.

Roland Garros: Novak Djokovic completeaza careul de asi Sarbul l-a invins pe Pablo Carreno-Busta, dupa ce a pierdut primul set

Novak Djokovic, principalul favorit al competitiei de la Roland Garros, s-a calificat in semifinale, dupa ce l-a invins pe ibericul Pablo Carreno Busta cap de serie nr. 17), scor 4-6, 6-2, 6-3, 6-4.

Procurorii francezi au deschis o ancheta privind o posibila trucare de meciuri la Roland Garros. Ar fi vorba despre un meci al perechii Andreea Mitu - Patricia Tig

Procurorii francezi au deschis o ancheta cu privire la o posibila trucare a unui meci de dublu in cadrul turneului de la Roland Garros. Investigatia vizeaza duelul disputat in 30 septembrie, in primul tur de la Fr.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )