Libnet.ro
UNICEF

23:45

FOTO Romania sub zapada. Autoritatile intervin pentru salvarea celor aflati in nameti. Maine ar putea fi emis Cod rosu

Adevărul Adevărul,
FOTO Romania sub zapada. Autoritatile intervin pentru salvarea celor aflati in nameti. Maine ar putea fi emis Cod rosu

Sute de case sunt in continuare sub zapezi si nu au curent electric, zeci de drumuri sunt inchise si mai multe trenuri sunt anulate. Si peste toate meteorologii au emis marti noi informari de Cod portocaliu si Cod galben de viscol, iar pentru joi si vineri a fost anuntat ger. Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca miercuri ar putea fi emis din nou Cod rosu, valabil sase ore. continuă pe Adevărul

Romania sub zapada. Mai multe drumuri nationale raman inchise, zeci de trenuri anulate. Autoritatile intervin pentru salvarea mai multor persoane

Sute de case sunt in continuare sub zapezi si nu au curent electric, zeci de drumuri sunt inchise si mai multe trenuri sunt anulate. Si peste toate acestea meteorologii au emis marti noi informari de Cod portocaliu si Cod galben de viscol, iar pentru joi si vineri a fost anuntat ger.

Galerie foto. Bucurestiul sub zapada.

In Bucuresti, principalele artere au fost deszapezite, iar mijloacele de transport in comun circula in conditii de iarna, conform primarului Sorin Oprescu. Astfel, azi-dimineata, pe 57 de artere se circula cu greutate, conform sesizarilor inregistrate la la dispeceratul Politiei Locale Bucuresti. Citeste si: UPDATE. OPT judete sub cod portocaliu. CODUL ROSU din trei judete: Buzau, Vrancea si Braila a fost ridicat. Zeci de drumuri nationale, inchise din cauza viscolului. Peste o suta de .

Romania sub zapada. Unde ambulantele nu pot ajunge la bolnavi au fost trimise elicopterele

Acolo unde ambulantele nu pot ajunge la bolnavi au fost trimise elicopterele. SMURD intervine acum, in 3 localitati - Bradeanu,Vintileanca, Glodeni. in misiuni de salvare au fost trimise si elicoptere MAI. Un.

Romania sub zapada. Aeroporturi iNCHISE din cauza viscolului

Din cauza viscolului, aeroporturile din Suceava si Craiova au fost inchise si toate cursele au fost anulate. Traficul aerian se desfasoara cu dificultate si pe aeroporturile din Bacau, Baia Mare, Cluj si.

Tragedie in Mehedinti. Un barbat a fost scos mort de sub zapada

Ninsoarea si viscolul au facut prima victima in Mehedinti. Un barbat a fost scos mort de sub zapada de catre medicii de la Ambulanta. Medicii au fost chemati de vecinii barbatului, care l-au vazut cazut.

Barbat din Mehedinti, scos mort de sub zapada de catre medici

Medicii de la Ambulanta Mehedinti au scos, sambata, un barbat decedat de sub zapada, relateaza Mediafax. Ambulanta Mehedinti a fost sezizata ca intr-o gospodarie din localitatea Mehedinteana.

Armata intervine cu 300 de soldati si 35 de masini speciale pentru salvarea unor oameni ...

Militarii intervin azi pe diverse tronsoane ale autostrazilor A1 si A2, dar si pe drumuri judetene si nationale, in judetele Valcea, Buzau, Prahova si Braila, iar in prezent participa la mai multe interven64258;ii, intre care oi una pentru evacuarea unei gravide in localitatea buzoiana Robeasca, anunta Mediafax. Conform MApN, aproape 300 de militari ai Ministerului Apararii Na64258;ionale, cu 35 de mijloace tehnice, au executat, in ultimele 24 de ore, 14 misiuni de .

Romania sub zapada. Viscolul ne-a lasat fara doua autostrazi si fara mai multe drumuri nationale. Oficialii ar putea declara starea de alerta in cateva zone

Doua autostrazi raman inchise din cauza zapezii, respectiv A2 si A3, dar si peste 20 de drumuri nationale. Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit, pana la ora 17. 00, codul portocaliu de viscol in Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vrancea si Buzau. Comandamentul de urgenta se reuneste, luni, la 12. 00, la Guvern, iar la 10. 00 oficialii discuta despre decretarea starii de alerta in zonele care au fost sub cod rosu.

Mehedinti: Barbat scos mort de sub zapada de catre medicii de la Ambulanta

Ambulanta Mehedinti a fost sesizata ca intr-o gospodarie din localitatea mehedinteana Stangaceaua un barbat este cazut in curtea casei, victima fiind gasita decedata de catre medici sub un strat consistent de zapada, relateaza Mediafax.

Militarii intervin pentru cazurile urgente

Militarii intervin, duminica, pe tronsoane ale autostrazilor A1 si A2 si pe drumuri judetene si nationale in judele Valcea, Buzau, Prahova si Braila, iar in prezent participa la mai multe interventii, intre care si una pentru evacuarea unei gravide in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )