Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Simona Halep, surprinsa in bratele lui Smiley

România Liberă România Liberă,
FOTO. Simona Halep, surprinsa in bratele lui Smiley

Simona Halep a invins-o pe in doua seturi, 6-2, 6-4 pe Ekaterina Makarova, locul 32 WTA si s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells, competitie de categorie Premier Mandatory, dotata cu premii de peste 6,2 milioane de dolari. continuă pe România Liberă

Simona Halep, surprinsa in bratele lui Smiley

Simona Halep a invins-o pe in doua seturi, 6-2, 6-4 pe Ekaterina Makarova, locul 32 WTA si s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells, competitie de categorie Premier Mandatory, dotata cu premii de peste 6,2 milioane de dolari.

VIDEO Rezumatul partidei Simona Halep vs Ekaterina Makarova - Cum a invins-o Simona pe rusoaica

Simona Halep 5 WTA) a facut o adevarata demonstratie de forta impotriva Ekaterinei Makarova 32 WTA), numarul cinci mondial impunandu-se dupa o ora si 5 minute. In urma acestui succes 6-2, 6-4), Halep s-a calificat in optimile de la Indian Wells. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei cu Makarova.

Turneul Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, luni, in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells Statele Unite), dupa ce a invins-o pe rusoaica Ekaterina Makarova in doua seturi, 6-2, 6-4.

Simona Halep e in optimi la Indian Wells. A invins-o clar pe rusoaica Ekaterina Makarova intr-o ora si cinci minute

Simona Halep, locul 5 WTA, a jucat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, contra Ekaterinei Makarova, locul 32 WTA, din Rusia.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in turul doi dupa o victorie lejera impotriva Vaniei King

Simona Halep, locul 5 WTA, cap de serie numarul 5 si detinatoarea trofeului, s-a calificat, sambata, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-1, pe americanca Vania King, locul 202 WTA, aceasta fiind prima victorie a romancei dupa doua luni.

FOTO Surpriza mare, de care a avut parte Simona Halep dupa prime victorie de la Indian Wells. Cine a asteptat-o la vestiare

Simona Halep a trecut cu bine de primul meci de la Indian Wells, spulberand-o cu 6-1,6-1 pe Vania King, o americanca originara din Taiwan.

FOTO Surpriza de care a avut parte Simona Halep dupa prima victorie de la Indian Wells. Cine a asteptat-o la vestiare

Simona Halep a trecut cu bine de primul meci de la Indian Wells, spulberand-o cu 6-1, 6-1 pe Vania King, o americanca originara din Taiwan.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells. Cu cine va juca romanca

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului Indian Wells dupa o victorie lejera in fata rusoaicei Ecaterina Makarova, scor 6-2, 6-4, anunta Jurnalul National. Simona Halep va juca in optimi.

Simona Halep trece fara probleme de Ekaterina Makarova in turul 3 la Indian Wells

Simona Halep isi mentine nivelul ridicat aratat pana acum la Indian Wells si o invinge categoric pe Ekaterina Makarova din Rusia in turul al 3-lea. O victorie in doua seturi obtinuta in putin peste o ora. A treia victorie in patru meciuri pentru Halep cu Makarova, jucatoare care in 2015 a privat-o pe Simona de o semifinala la Australian Open.

Victorie pentru Simona Halep in meciul cu Vania King. Halep: Am jucat bine

55 de minute. De atat a avut nevoie Simona halep pentru a o invinge pe Vania King scor 6-1, 6-1) si pentru a se califica in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )