Libnet.ro
UNICEF

16:30

FOTO. Ce spune Iohannis despre votul romanilor din diaspora si finantarea partidelor. Ce vrea de la noul Parlament

România Liberă România Liberă,
FOTO. Ce spune Iohannis despre votul romanilor din diaspora si finantarea partidelor. Ce vrea de la noul Parlament

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a scris, joi, pe contul sau de Facebook ca finantarea partidelor politice si a campaniilor electorale trebuie sa se faca intr-un mod corect si transparent, iar romanilor din strainatate trebuie sa li se asigure dreptul la vot de catre autoritatile statului roman. continuă pe România Liberă

Liberalii vor sustine la Cotroceni proiectul privind votul romanilor din diaspora

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat, joi, la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a invitat luni partidele politice la Palatul Cotroceni pentru consultari, ca Partidul National Liberal va sustine proiectele deja initiate cu privire la exercitarea votului de catre romanii din strainatate si la simplificarea si accelerarea procedurilor parlamentare.

Iohannis cheama partidele la consultari pe 20 aprilie. Care sunt temele

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi o invitatie adresata tuturor partidelor parlamentare pentru o noua runda de negocieri, care sa aiba loc pe 20 aprilie. Temele de discutie lansate de Iohannis sunt legate de imunitatea parlamentara in spatele careia se ascund alesii, dar si noi reglementari privind votul romanilor din Diaspora.

Scrisoare deschisa de la mama unei emigrante pentru Iohannis: Pentru asta, nici eu, mama ei, nu va iert in veci

Dupa atacul dur al lui Calin Popescu Tariceanu la adresa romanilor din diaspora, o mama a unei emigrante reactioneaza. Femeia ii adreseaza o scrisoare deschisa actualului presedinte al tarii, Klaus Iohannis.

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la romanii din diaspora: Sunt capabili sa isi vanda votul pe un mic si o bere

Calin Popescu Tariceanu ii ataca dur pe romanii din strainatate spunand ca acestia sunt capabili sa isi vanda votul pe un mic si o bere. Aceasta afirmatie destul de dura a presedintelui Senatu.

Ce spune Klaus Iohannis despre pensiile speciale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, cand a fost intrebat despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura, relateaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al PNL: Vom sustine in fata presedintelui Iohannis proiectul liberalilor privind votul cetatenilor din afara granitelor

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat joi ca, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, PNL va sustine proiectele initiate de liberali cu privire la exercitarea votului de catre cetatenii.

Klaus Iohannis, despre pensiile speciale ale parlamentarilor: Mi s-ar parea exceptional sa fie pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, intrebat fiind despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura, scrie Mediafax.

Iohannis, despre pensiile speciale: Mi s-ar parea exceptional sa fie pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de.

Iohannis despre pensiile speciale: Mi s-ar parea exceptional sa fie pentru oamenii de cultura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, intrebat fiind despre proiectul pensiilor speciale pentru membrii Legislativului, ca i s-ar parea un lucru exceptional ca de acest drept sa beneficieze oamenii de cultura.

Romanii din diaspora cu averi mari au declarat venituri de 32 milioane euro

Veniturile din strainatate obtinute in 2013 si declarate in 2014, la nivelul grupului persoanelor fizice cu averi mari PFAM), au fost de peste 7 ori mai mari decat cele declarate in 2013, pentru anul 2012, crescand de la 18. 804 lei la 144. 059 lei cca 32 milioane de euro).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )