Libnet.ro
UNICEF

08:45

FOTO Un tanar de 20 de ani a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a ciocnit de un autobuz plin cu pasageri

Adevărul Adevărul,
FOTO Un tanar de 20 de ani a murit dupa ce masina pe care o conducea s-a ciocnit de un autobuz plin cu pasageri

Accident grav la intrarea in localitatea bihoreana in Santandrei, dupa ce un autoturism s-a ciocnit de un autobuz plin cu pasageri, acesta din urma. Soferul masinii, aflat in stop cardio-respirator, a fost resuscitat zeci de minute fara succes, medicul declarand decesul acestuia. Alte cinci persoane au fost ranite si transportate la spital. continuă pe Adevărul

Cristiano Ronaldo va primi despagubiri de 20 milioane euro, dupa ce a fost scos dintr-un film de Scorsese

Cristiano Ronaldo, starul echipei de fotbal Real Madrid, va primi despagubiri de 20 milioane euro dupa ce a fost scos din distributia filmului The Manipulator, care va fi regizat de Martin Scorsese.

Valea Oltului a mai facut o victima: un cetatean turc a murit dupa ce a plonjat cu masina in Olt

Sfarsit tragic pentru un cetatean turc care a avut drum astazi pe Valea Oltului. Soferul in varsta de 39 de ani a pierdut controlul volanului si a plonjat cu masina in albia raului Olt.

Incident macabru la Cluj: Un bebelus de doua luni a murit dupa ce ar fi fost aruncat pe geam de mama sa

Un bebelus in varsta de doua luni a murit, marti, dupa ce mama sa l-ar fi aruncat pe geam, de la etajul al doilea al unui imobil din municipiul Cluj-Napoca, anchetatorii sustinand ca din primele cercetari reiese ca aceasta ar fi suferit un episod depresiv, transmite Mediafax.

Politistul care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta, avansat in grad post-mortem

Agentul sef adjunct din cadrul Politiei Rutiere Bucuresti, Bogdan Gigina, care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa, a fost avansat in grad post-mortem la propunerea ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

Cele cinci mari semne de intrebare in cazul politistului care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa, in timp ce insotea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea

Politistul Bogdan Cosmin Gigina 28 de ani) a murit marti seara, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, unde a fost transportat dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa de pe bulevardul Stirbei Voda din Capitala. Initial, comunicatorii din Politia Capitalei au declarat ca acesta se afla intr-o misiune de fluidizare a traficului, iar abia joi au recunoscut ca acesta asigura fluidizarea traficului pentru coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. Aceasta este prima reactie oficiala dupa accident insa raspunsurile sunt evazive, incomplete si raman multe intrebari.

UPDATE. Politia Romana CONFIRMA: Politistul care a murit dupa ce a cazut cu motocicleta era in coloana lui Oprea

Politistul Bogdan Gigina, de la Brigada Rutiera, care a murit marti, dupa ce a cazut cu motocicleta intr-o groapa din centrul Capitalei, ar fi facut parte dintr-un dispozitiv care il insotea pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea. Procurorii verifica veridicitatea informatiei.

Romania a iesit in premiera pe pietele externe cu obligatiuni de 20 ani

Romania intentioneaza sa vanda, miercuri, in premiera, eurobonduri cu maturitatea de 20 de ani, in valoare de cel putin un miliard de euro, urmand exemplul Poloniei si Lituaniei care au accesat pietele internationale de obligatiuni, au declarat pentru Bloomberg surse din apropierea ofertei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )