Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Autorul atentatului din clubul Reina din Istanbul a fost capturat

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Autorul atentatului din clubul Reina din Istanbul a fost capturat

Principalul suspect in atacul de Anul Nou dintr-un club de noapte exclusivist din Istanbul a fost arestat, transmite mass-media din Turcia. continuă pe Adevărul

FOTO-VIDEO Autorul atentatului din clubul Reina din Istanbul a fost capturat

Principalul suspect in atacul de Anul Nou dintr-un club de noapte exclusivist din Istanbul a fost arestat, transmite mass-media din Turcia.

FOTO Autorul atentatului din clubul Reina din Istanbul a fost capturat

Principalul suspect in atacul de Anul Nou dintr-un club de noapte exclusivist din Istanbul a fost arestat, transmite mass-media din Turcia.

FOTO: Autorul masacrului din noaptea de Anul Nou a fost arestat. Politia l-a gasit, dupa doua saptamani, intr-un cartier din Istanbul. Presa: Este vorba despre un cetatean uzbek

Autorul atacului care a avut loc, in noaptea de Anul Nou, intr-un club din Istanbul ar fi fost prins intr-un cartier din acest oras.

Poze rare cu Laura Codruta Kovesi: Jurnalistul Razvan Savaliuc a publicat o serie de fotografii cu sefa DNA pentru a arata ca au avut o relatie apropriata (FOTO, VIDEO)

Jurnalistul Razvan Savaliuc a publicat o serie de fotografii in care arata ca a fost unul dintre oamenii din presa foarte apropiati de Laura Codruta Kovesi. Un demers care vine dupa ce, in fata.

Florin Andone, mai bun decat Messi si Ronaldo in decembrie: La Liga i-a oferit trofeul de jucatorul lunii (FOTO, VIDEO)

Atacantul roman al Deportivo la Coruna, Florin Andone a fost premiat de catre La Liga prima divizie de fotbal din Spania) cu premiul de jucatorul lunii decembrie. Fotbalistul i-a devansat in ur.

FOTO+VIDEO. Cum si-au riscat viata bucurestenii in zona Universitatii, din cauza turturilor care se desprind de sub acoperis

Turturii si zapada de pe acoperisul cladirii Universitatii Bucuresti au amenintat, vineri, viata trecatorilor ore intregi vineri. De frica unor accidente, oficialii Universitatii au decis sa blocheze acccesul trecatorilor pe trotuar. Iar din cauza nametilor dintre sosea si trotuar, inca necuratati de firmele angajate din mijlocul Bucurestiului, pietonii au fost redirectionati direct pe carosabil. Printre masini, autobuze si trolee.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )