Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO VIDEO Corpul neinsufletit al regelui romilor, Florin Cioaba, a ajuns acasa la Sibiu

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Corpul neinsufletit al regelui romilor, Florin Cioaba, a ajuns acasa la Sibiu

Cateva zeci de persoane l-au asteptat pe Florin Cioaba acasa, in jurul unui foc aprins in curte. Cortegiul funerar a facut aproape 5 ore de la Bucuresti la Sibiu. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Corpul neinsufletit al regelui romilor, Florin Cioaba, a ajuns acasa la Sibiu

Cateva zeci de persoane l-au asteptat pe Florin Cioaba acasa, in jurul unui foc aprins in curte. Cortegiul funerar a facut aproape 5 ore de la Bucuresti la Sibiu.

VIDEO Extravagantele regelui romilor, Florin Cioaba: a regizat un film, iar de 8 martie i-a cumparat sotiei o stea de pe cer

Extravagantele nu au lipsit din viata lui Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, care duminica a murit intr-o clinica din Antalya.

VIDEO Extravagantele regelui romilor, Florin Cioaba: a regizat un film despre Holocaustul tiganilor, iar de 8 martie i-a cumparat sotiei o stea de pe cer

Extravagantele nu au lipsit din viata lui Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, care duminica a murit intr-o clinica din Antalya.

File din viata regelui romilor, Florin Cioaba, conducatorul a 3 milioane de cetateni (VIDEO)

A combatut discriminarea romilor. A fost regizor de film. A crestinat mii de romi si a participat la nunta Elenei Basescu, pe scurt, a fost Regele Romilor. Autointitulat sau nu, contestat sau nu, Florin Cioaba a.

Regele romilor Florin Cioaba a incetat din viata.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiati ai familiei. Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat, pentru MEDIAFAX, ca decesul s-a produs la 11. 10, in urma unui stop cardio-respirator. Fiul acestuia, Dorin Cioaba, declara sambata ca .

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba ar putea ajunge astazi in tara. CINE va plati factura de spitalizare de 350.000 de euro

Trupul neinsufletit al regelui autointitulat al romilor Florin Cioaba ar putea ajunge astazi in tara, au declarat apropiati ai familiei pentru agentia de presa Mediafax. Totul depinde de formalitatile de.

Decesul regelui autoproclamat al romilor, Florin Cioaba, in presa franceza

Presa franceza scrie, duminica, despre decesul regelui autoproclamat al romilor, romanul Florin Cioaba, intr-un spital din Turcia in urma unui infarct, preluand o stire AFP, scrie Mediafax.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a ajuns in Romania

Update 20. 45 - Avionul cu trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a ajuns in RomaniaCadavrul celui autointitulat rege al romanilor a fost transportat din Antalya cu o cursa de linie. inmormantarea lui Florin.

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti. inmormantarea va fi joi sau vineri

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie sau cu o cursa privata, iar inmormantarea va fi joi sau vineri, a declarat unul dintre fiii autointitulatului rege al.

Regele romilor, Florin Cioaba, va fi inmormantat vineri dimineata

Un sobor de preoti va tine o slujba pentru regele Cioaba atat la biserica penticostala, cat si la cimitirul din Sibiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )