Libnet.ro
UNICEF

22:15

FOTO-VIDEO Cum arata la inaugurare Teatrul de Opereta din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
FOTO-VIDEO Cum arata la inaugurare Teatrul de Opereta din Bucuresti

Noua sala de spectacole a Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian din Bucuresti, prima cladire destinata artelor spectacolului muzical construita in Romania dupa anul 1989 a fost inaugurata cu musicalul Fantoma de la Opera. Adevarul va prezinta imagini din interiorul cladirii care a costat peste 8. 000 de Euro. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cum arata la inaugurare Teatrul de Opereta din Bucuresti

Noua sala de spectacole a Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian din Bucuresti, prima cladire destinata artelor spectacolului muzical construita in Romania dupa anul 1989 a fost inaugurata cu musicalul Fantoma de la Opera. Adevarul va prezinta imagini din interiorul cladirii care a costat peste 8. 000 de Euro.

FOTO Cum va arata primul teatrul plutitor din Romania. Structura va fi sprijinita pe un strat de PET-uri

Tinerii arhitecti clujeni vor realiza o scena care pluteste cu ajutorul unui strat de PET-uri pe lacul de langa Iulius Mall. Zilele acestea s-a desemnat solutia castigatoare, iar scena va fi inaugurata la inceputul lunii mai.

FOTO VIDEO Primul club de jazz din Romania post-revolutionara s-a transformat inpista de biciclete

Pod 16 din Timisoara a fost promul club de jazz care s-a deschis dupa Revolutia din 1989 in Romania. Pe locul unde altadata se asculta jazz trece pista de biciclete de pe malul Begai.

FOTO VIDEO Primul club de jazz din Romania post-revolutionara s-a transformat in pista de biciclete

Pod 16 din Timisoara a fost promul club de jazz care s-a deschis dupa Revolutia din 1989 in Romania. Pe locul unde altadata se asculta jazz trece pista de biciclete de pe malul Begai.

FOTO VIDEO Unirea Mica, la Barlad. Unionistii si-au dat mana cu politicienii si autoritatile: depuneri de coroane si Hora Unirii

Unirea Principatelor Romane de la 1859 a fost sarbatorita astazi la Barlad in fata bustului lui Alexandru Ioan Cuza din fata Cercului Militar. Dupa depunerea de coroane, barladenii au dansat hora unirii pe ritmurile fanfarei Barladeanca.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Unbroken/De neinvins, o versiune epica a unui poster motivational

Filmul Unbroken/De neinvins are astazi premiera in cinematografele din Romania. La al doilea lungmetraj regizat, Angelina Jolie readuce in atentie teroarea prin care maratonistul Louis Zamperini a trecut in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, ca prizonier de razboi, desi stilul de filmare si dimensiunea singulara a povestii au fost criticate.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )