Libnet.ro
UNICEF

09:31

FOTO VIDEO Primul club de jazz din Romania post-revolutionara s-a transformat in pista de biciclete

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Primul club de jazz din Romania post-revolutionara s-a transformat in pista de biciclete

Pod 16 din Timisoara a fost promul club de jazz care s-a deschis dupa Revolutia din 1989 in Romania. Pe locul unde altadata se asculta jazz trece pista de biciclete de pe malul Begai. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Primul club de jazz din Romania post-revolutionara s-a transformat inpista de biciclete

Pod 16 din Timisoara a fost promul club de jazz care s-a deschis dupa Revolutia din 1989 in Romania. Pe locul unde altadata se asculta jazz trece pista de biciclete de pe malul Begai.

VIDEO! Primul pancreas artificial din lume, conectat unui baietel de patru ani din Australia

Primul pancreas artificial din lume a fost conectat cu succes unui pacient de numai patru ani din Australia care suferea de diabet de tip 1, informeaza joi publicatia australiana WA Today, citata de AGERPRES. Noul.

FOTO VIDEO Brasovul, orasul care iti aduce muntele in oras si cel mai mare domeniu schiabil din Romania

Brasovul are multe atractii care il fac sa fie unic in tara. Are muntele in oras, cel mai mare domeniu schiabil din Romania, dar si rezervatia de ursi care este unica in Europa de Est. Este si motorul economic al Regiunii Centru si un exemplu ca unde statul a dat gres, au reusit companiile straine.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Unbroken/De neinvins, o versiune epica a unui poster motivational

Filmul Unbroken/De neinvins are astazi premiera in cinematografele din Romania. La al doilea lungmetraj regizat, Angelina Jolie readuce in atentie teroarea prin care maratonistul Louis Zamperini a trecut in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, ca prizonier de razboi, desi stilul de filmare si dimensiunea singulara a povestii au fost criticate.

FOTO VIDEO Plantatia de goji, o afacere profitabila pe timp de criza. Fructul este un adevarat medicament natural

Un bucurestean de 40 de ani a reusit sa infiinteze prima plantatie de goji din Brasov si prima plantatie de astfel de fructe certificata BIO din Romania. A investit peste 40. 000 de euro si spera ca in cativa ani o sa-si scoata investitia.

Retailerul de lux Marc Cain deschide primul magazin franciza monobrand din Romania

Brandul de lux Marc Cain deschide primul magazin franciza monobrand din Romania. Marc Cain Store se deschide la initiativa Juliei Kristensen, proprietara Casa Frumoasa.

Business B1 la zi: Directorii de companii din Romania, printre cei mai optimisti in legatura cu evolutia afacerilor (VIDEO)

Directorii generali din Romania sunt printre cei mai optimisti in privinta evolutia afacerilor pe care le conduc, 44% dintre acestia fiind foarte increzatori in perspectivele de crestere ale companiilor in .

Filmul Lunetistul american, cu Bradley Cooper, are premiera vineri in cinematografele din Romania

Filmul Lunetistul american American Sniper) va putea fi vizionat de vineri in cinematografele din Romania. Protagonistul pelicuelei este Bradley Cooper, care interpreteaza rolul lui Chris Kyle, cel mai eficient lunetist din istoria militara a Statelor Unite ale Americii, informeaza Mediafax.

Asociatia Magistratilor din Romania: Orice critica adusa CCR pentru ca a declarat neconstitutionala Legea Big Brother reprezinta presiuni nepermise

Asociatia Magistratilor din Romania atrage atentia ca orice critica adusa Curtii Constitutionale pentru ca a declarat neconstitutionala Legea Big Brother III reprezinta presiuni nepermise intr-un stat.

A.T. Kearney: Cererea de energie electrica din Romania ar putea stagna pana in 2025, in lipsa unei abordari proactive din partea Guvernului

O analiza a companiei de consultanta A. Kearney indica faptul ca, in lipsa unei abordari proactive din partea Guvernului, cererea de energie electrica din Romania este de asteptat sa stagneze pana in 2025 cu o crestere mai mica de 1% pe an). Pentru a creste cererea, economiile de succes isi construiesc sistemul energetic pe un plan competitiv de dezvoltare a industriei, insa acesta lipseste in Romania, se mai arata in studiul efectuat la cererea Fondului Proprietatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )