Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO VIDEO Cum a fost purtat la Alba Iulia,de participantii la Ziua Nationala,un tricolor de 400 de metri

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cum a fost purtat la Alba Iulia,de participantii la Ziua Nationala,un tricolor de 400 de metri

Peste 10. 000 de oameni au sarbatorit Ziua Nationala in Cetatea Alba Iulia. De cel putin 10 ani nu a mai fost atata lume, in strada, in Capitala Marii Uniri, de 1 Decembrie. Un steag tricolor urias de 1. 400 metri patrati si un foc de artificii in culorile drapelului national au fost printre atractiile sarbatorii. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cum a fost intins la Alba Iulia,de participantii la Ziua Nationala,un tricolor de 400 de metri

Peste 10. 000 de oameni au sarbatorit Ziua Nationala in Cetatea Alba Iulia. De cel putin 10 ani nu a mai fost atata lume, in strada, in Capitala Marii Uniri, de 1 Decembrie. Un steag tricolor urias de 1. 400 metri patrati si un foc de artificii in culorile drapelului national au fost printre atractiile sarbatorii.

FOTO VIDEO Cum a fost impodobita Hunedoara de sarbatorile de iarna

Luminile de sarbatoare ale municipiului Hunedoara au fost aprinse astazi, pentru prima data in aceasta iarna. Strazile au fost impodobite cu instalatii multicolore, iar localnicii au iesit in centrul orasului pentru a se bucura de atmosfera de sarbatoare.

FOTO VIDEO Bomboanele de pom si carnea au fost tinta cumparatorilor la noul supermarket din sudul Constantei

Noul supermarket deschis joi in sudul oraslui a avut parte de o lansare mai atipica. Goana dupa oferte si tigai a fost inlocuita de aplauze si clienti civilizati. Conducerea magazinului spune ca incidentele au fost evitate pentru ca nu au fost facute publice discount-uri pentru anumite produse.

FOTO VIDEO S-a inventat sutienul care sfideaza gravitatia

Veste buna pentru doamnele si domnisoarele cu busturi generoase. A fost creat sutienul fara bretele care poate sustine o greutate de pana la cinci kilograme fara probleme.

FOTO VIDEO Ponta, la Guvern, de 1 Decembrie: Poate azi avem liniste si pace, trebuie sa nu ne suparam cu nimeni!

Premierul Victor Ponta a fost prezent, duminica, la Palatul Victoria, unde a participat la ceremonia de dezvelire a Drapelului National instalat pe frontispiciul Palatului. Acesta i-a salutat pe vizitatorii Palatului Victoria, exprimandu-si speranta ca, poate, de 1 Decembrie va fi liniste si pace, astfel incat sa nu se supere nimeni.

FOTO VIDEO Parada militara, dansuri populare si majorete in centrul Bacaului de Ziua Romaniei

Sute de bacauani au fost prezenti in Piata Tricolorului din centrul municipiului Bacau, pentru a asista la manifestarile dedicate zilei de 1 Decembrie.

FOTO VIDEO Zdob si Zdub au cantat si au dansat hora cu bacauanii

Sute de bacauani au fost prezenti vineri seara in complexul comercial Arena Mall pentru a-i asculta si aplauda pe rockerii de la Zdob si Zdub.

FOTO VIDEO Cea mai sigura investitie: o vistierie plina cu monede, pusa la vanzare in scop caritabil

Un grup de activisti din Elvetia a anuntat ca vinde o vistierie plina cu monede aurii de cate cinci centime, dupa ce au folosit-o la realizarea unui viral dintr-o campanie de constientizare. Scopul initial al tinerilor a fost acela de a atrage atentia politicienilor elvetieni pentru a majora venitul lunar minim, iar acum spera sa stranga noi fonduri prin intermediul acestei initiative inedite.

FOTO VIDEO Doi elefanti din India s-au plimbat prin Campulung

Pare incredibil ca pentru un oras de munte,la minus trei grade si pe ninsoare, doi elefanti sa se strecoare printre masini in trafic. Cei doi elefanti au fost vazuti si fotografiati de zeci de locuitori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2691 seconds )