Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO + VIDEO. Explozie intr-o locuinta din Capitala. O persoana a suferit arsuri grave

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Explozie intr-o locuinta din Capitala. O persoana a suferit arsuri grave

O explozie puternica, urmata de un incendiu, s-a produs, marti, la o butelie intr-o locuinta din strada Lataretu Dumitru nr. 43 din Capitala, au anuntat oficiali ai ISU Bucuresti. continuă pe România Liberă

FOTO VIDEO Haos in traficul din Capitala. Cum a fost dat peste cap Bucurestiul de stalpisorii primaritei Firea

Luni dimineata, traficul din Capitala a fost dat peste cap din cauza benzii unice de autobuze de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti. La cateva ore de la declansarea haosului, Primaria a cedat presiunilor conducatorilor auto si a reluat traficul pe toate benzile, sustinand ca a fost doar un test.

Angajati ai muzeelor din Capitala si din tara protesteaza, sambata, fata de legea salarizarii. La Bucuresti, sunt anuntati aproximativ 200 de protestatari

Angajati ai muzeelor nationale din Capitala si din tara vor protesta sambata fata de Legea salarizarii unice. La Bucuresti, aproximativ vor picheta Muzeul National de Istorie a Romaniei, intre orele 12. 00 si 14. 00, si Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, intre orele 15. 00 si 16. 30, scrie News. ro.

UPDATE Angajati ai muzeelor din Capitala si din tara protesteaza fata de legea salarizarii. Muzeografii din Bucuresti: Nu umiliti pe cei ce detin cheile istoriei!

Angajati ai muzeelor nationale din Capitala si din tara vor protesta sambata fata de Legea salarizarii unice. La Bucuresti, aproximativ vor picheta Muzeul National de Istorie a Romaniei, intre orele 12. 00 si 14. 00, si Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, intre orele 15. 00 si 16. 30, scrie News. ro. UPDATE Aproximativ 50 de muzeografi protesteaza, sambata, vizavi de Muzeul National de Istorie a Romaniei, nemultumiti de legea salarizarii unice, aflata in prezent la Senat. Protestatarii poarta umbrele, pancarte si tricouri albe inscriptionate cu textul Exist! Muzeele nu sunt cultura de rangul trei. Totodata, pe pancarte au mesaje precum: Cercetare fara bilet de voie, Rusine! Va bateti joc de istorie, 35 de ani muzeograf - 1. 350 pensie, Respect pentru cercetare si Nu umiliti pe cei ce detin cheile istoriei.

Explozie intr-o cladire din Capitala, urmata de un incendiu violent

Explozie in Bucuresti, urmata de un incendiu, intr-o cladire care s-a prabusit partial Potrivit primelor informatii, deflagratia a produs o victima, o persoana in varsta de 50 de ani.

Explozie urmata de un incendiu puternic intr-o locuinta din zona Aparatorii Patriei din Bucuresti. Pompierii intervin cu 6 autospeciale

O butelie a explodat marti dimineata intr-o gospodarie din zona Aparatorii Patriei din Bucuresti, un barbat in varsta de 58 de ani fiind ranit, anunta News. ro. La ora transmiterii acestei stiri, pompierii intervin cu sase autospeciale pentru stingerea incendiului.

LIVE UPDATE. Gruparea Stat Islamic a lovit la Manchester, la un concert al Arianei Grande, lasand in urma 22 de morti si 59 de raniti. Principalul suspect este Salman Abedi. Cea mai tanara victima, o fetita de opt ani |FOTO + VIDEO

22 persoane au murit si aproximativ 59 au fost ranite, luni noaptea, dupa ce o bomba a explodat pe Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Gruparea Stat Islamic a revendicat, marti atacul. Politia britanica a arestat un suspect. Atacatorul a murit in explozie.

LIVE UPDATE. Statul Islamic a lovit la Manchester, la un concert al Arianei Grande, lasand in urma 22 de morti si 59 de raniti. Cea mai tanara victima, o fetita de opt ani. Atacatorul putea fi cetatean britanic |FOTO + VIDEO

22 persoane au murit si aproximativ 59 au fost ranite, luni noaptea, dupa ce o bomba a explodat pe Manchester Arena, la finalul unui concert al solistei americane Ariana Grande. Gruparea Stat Islamic a revendicat, marti atacul. Politia britanica a arestat un suspect. Atacatorul a murit in explozie.

FOTO + VIDEO: Marturii ale tinerilor care au asistat la explozia de pe Manchester Arena: A fost cel mai infricosator moment din viata mea. inainte de bubuitura, toata lumea radea si vorbea despre concertul Arianei Grande. Apoi au inceput sa tipe si sa se

Participantii la concertul Arianei Grande, de pe Manchester Arena, care au reusit sa paraseasca sala de concerte in siguranta, dupa ce o explozie a cauzat moartea a 22 de persoane si ranirea a 59, au povestit, pentru publicatiile internationale, cum zgomotul puternic a starnit panica printre persoanele din interiorul arenei, care au inceput sa fuga, sa tipe si sa se calce in picioare.

FOTO: Un portret al realizatorului Realitatea TV, Rares Bogdan, expus la un muzeu din Capitala

Un portret al realizatorului Realitatea TV, Rares Bogdan, pictat de artistul Victor Ceban din Republica Moldova, a fost expus la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti din Bucuresti, in cadrul unei expozitii intitulate in Oglinda. Expresii plastice.

SUB SEMNUL TRAGEDIEI! Un POD din CAPITALA risca sa se PRABUSEASCA iN ORICE MOMENT! Zeci de mii de bucuresteni, iN PERICOL. Autoritatile NU FAC NIMIC (VIDEO)

In fiecare zi, bucurestenii care trec pe sub Podul Constanta din Sectorul 1 al Capitalei isi risca realmente viata. De ani de zile, constructia este in paragina, iar bucati de beton au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )