Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

FOTO VIDEO Mai multe gospodarii inundate intr-o comuna din Dambovita

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Mai multe gospodarii inundate intr-o comuna din Dambovita

Mai multe gospodarii au fost inundate in comuna Dragodana, din judetul Dambovita, dupa ce canalizarea nu a mai facut fata debitului mare de apa venit de pe versanti. Apa a inundat si Drumul Judetean 721 A. Oamenii spun ca apa a venit dintr-o data mare, iar curtile s-au inundat. Apa depasea 30 de centimetri. continuă pe Adevărul

VIDEO Mai multe case din Craiova au fost inundate in urma ploilor torentiale

Cartierele marginase ale orasului fara canalizare din nou sub ape. Mai multe gospodarii au fost inundate din cauza ploilor.

Explozie urmata de un incendiu intr-un bloc din Medgidia: Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, in urma unei explozii care a avut loc intr-un bloc de locuinte din Medgidia si care a fost urmata de un incendiu puternic, transmite Mediafax. Explozia a avut loc.

Rusia trimite mai multe avioane de vanatoare la baza din Armenia (presa).

Mai multe avioane de vanatoare MiG-29 au fost trimise de Rusia la baza aeriana Erebuni din Armenia, a anuntat un oficial militar rus, conform Mediafax. Rusia a trimis anterior la baza aeriana rusa de la aeroportul Erebuni, aflat in apropiere de Erevan, cel putin 16 avioane MiG-29 Fulcrum, in cadrul acordului de cooperare in domeniul apararii incheiat de statele din Comunitatea Statelor Independente. Mai multe avioane MiG-29 au ajuns la baza aeriana rusa de la Erebuni si au fost puse in .

Recordul pentru cele mai multe femei care se rujeaza simultan, criticat de societatea civila: e o chemare dezgustatoare si umilitoare

Initiativa unui mall din Cluj de a intra, pe data de 8 Martie, in Cartea Recordurilor pentru cele mai multe femei care se rujeaza simultan este criticata de Grupul de initiativa cetateneasca S. S Societate Organizata Sustenabil) si de Fundatia Desire pe motiv ca aduce o abordare consumerista si vulgara Zilei Internatonale a Femeii.

Peste 124.000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare, cele mai multe in Bucuresti, Iasi si Suceava

Peste 124. 000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare au fost inregistrate pana miercuri seara, cele mai multe in Bucuresti si in judetele Iasi, Suceava, Constanta, Prahova si Timis, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei.

Perchezitii DIICOT in mai multe judete: Zeci de persoane, suspectate de camatarie

Descinderi ale DIICOT la camatarii din judetul Ialomita! Procurorii au verificat peste 130 de locuinte. Percheziti au avut loc in mai multe judete, printre care si Constanta, Brasov, Galati, Ilfov, dar si.

Doi barbati din Craiova, retinuti dupa ce au exploatat sexual mai multe tinere

Craiovenii sunt acuzati ca au fi traficat mai multe tinere, in Anglia, in scopul exploatarii sexuale. Tinerii au fost retinuti si sunt acuzati de trafic de persoane.

Vrancea: Mai multe localitati au fost afectate de alunecari de teren

Mai multe localitati din judetul Vrancea au fost afectate de alunecari de teren, iar un batran a fost evacuat din casa, relateaza Mediafax. Cele mai mari probleme s-au inregistrat in comunele Gura.

Peste 100.000 de cereri de inscriere la clasa pregatitoare, cele mai multe in Bucuresti, Iasi si Suceava

Peste 103. 000 de cereri de inscriere in clasa pregatitoare au fost inregistrate pana luni seara, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Iasi, Suceava, Constanta, Prahova si Timis, potrivit Ministerului Educatiei.

Ninge in Gorj. Drumarii au intervenit cu mai multe utilaje de deszapezire pe DN 67 C, spre Ranca.

Mai multe utilaje de deszapezire au fost trimise, marti dimineata, pentru a indeparta zapada depusa pe Drumul National 67 C, spre Ranca, dar si pe alte trasee din judet, dupa ce luni noapte a nins, stratul de zapada ajungand la aproximativ zece centimetri, conform Mediafax. Potrivit sefului Sectiei Drumurilor Nationale Gorj, Ion Tudor, circulatia rutiera spre statiune se desfasoara fara probleme, in trafic nefiind foarte multe masini. Citeste si: Vin zile ploiase. La munte ninge. Prognoza .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )