Libnet.ro
UNICEF

20:30

FOTO + VIDEO: Masurile Primariei Capitalei, ineficiente. Nou incendiu in Delta Vacaresti

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO: Masurile Primariei Capitalei, ineficiente. Nou incendiu in Delta Vacaresti

Un incendiu de vegetatie uscata a izbucnit, sambata, in Parcul Natural Vacaresti. Focul a fost localizat si se intervine pentru singerea ultimelor focare, potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Cum vrea Primaria Capitalei sa previna incendiile in Delta Vacaresti

Primaria Capitalei a dispus o serie de masuri, care urmaresc sa previna incendiile in zona Lacului Vacaresti, dupa ce, in ultimele zile, pompierii au intervenit pentru stingerea focului.

Un nou incendiu in Parcul Vacaresti. Al patrulea saptamana aceasta. Acesta a fost localizat si stins

Al patrulea incendiu izbucnit in Parcul Natural Vacaresti a fost stins. in zona au actionat 25 de pompieri cu 5 autospeciale. Incendiul a fost semnalat in jurul orei 12.

Un nou incendiu in Delta Vacaresti

Un alt incendiu a izbucnit, sambata, in Delta Vacaresti din Capitala, flacarile fiind extinse pe o suprafata de aproape 3. 000 de metri, dupa ce luni si marti alte doua incendii au distrus peste.

IMAGINI TERIFIANTE LA NISA: Holul hotelului de lux Negrescu, transformat in spital. Un elicopter aterizeaza pe faleza pentru a prelua victimele (FOTO, VIDEO)

Continua sa apara imagini dramatice in urma atacului terorist de la Nisa. Detalii AICI) O persoana a postat pe Instagram un video in care se poate vedea un elicopter ce aterizeaza pe promenade din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )