Libnet.ro
UNICEF

21:15

FOTO VIDEO Moda dusa la extrem. Ce sunt dispuse manechinele sa faca pentru a deveni celebre

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Moda dusa la extrem. Ce sunt dispuse manechinele sa faca pentru a deveni celebre

Manechinele sunt dispuse sa accepte aproape orice compromis atunci cand vine vorba de un casting, o sedinta foto sau o competitie de frumusete. in acest sens, modelul Cara Delevingne a fost nevoita sa pozeze cu o tarantula asezata pe ochiul drept, in timp ce un alt manechin s-a scufundat la opt metri adancime in Pacific pentru a fi imortalizata alaturi de rechini. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO 67 de ani de la aparitia bikinilor

Costumul de baie din doua piese, supranumit bikini, a implinit luna aceasta 67 de ani. Desi au trecut aproximativ sapte decenii de la stilizarea sa, putini sunt aceia care stiu ca o stripteuza a imbracat, pentru prima oara, acest accesoriu vestimentar si ca o sportiva a fost arestata pe plaja pentru ca purta un costum de baie mulat dintr-o singura piesa.

FOTO VIDEO Turul Romaniei cu ochii inchisi. Un nevazator si un irlandez incearca sa schimbe mentalitatea romanilor

Florin Georgescu, biciclistul care a parcurs, anul trecut, 2. 000 de kilometri de la Bucuresti pana la Londra, pe o bicicleta tandem, a ajuns azi, 8 iulie, la Cluj, cu Caravana Casper. Alaturi ii este pilotul si prietenul sau, Alexandru Racanel. Ei sunt una dintre cele doua echipe care fac turul Romaniei pe bicicleta pentru a le demonstra romanilor ca trebuie sa renunte la prejudecatile lor legate de cei cu dizabilitati.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )