Libnet.ro
UNICEF

18:46

FOTO VIDEO Turul Romaniei cu ochii inchisi. Un nevazator si un irlandez incearca sa schimbe mentalitatea romanilor

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Turul Romaniei cu ochii inchisi. Un nevazator si un irlandez incearca sa schimbe mentalitatea romanilor

Florin Georgescu, biciclistul care a parcurs, anul trecut, 2. 000 de kilometri de la Bucuresti pana la Londra, pe o bicicleta tandem, a ajuns azi, 8 iulie, la Cluj, cu Caravana Casper. Alaturi ii este pilotul si prietenul sau, Alexandru Racanel. Ei sunt una dintre cele doua echipe care fac turul Romaniei pe bicicleta pentru a le demonstra romanilor ca trebuie sa renunte la prejudecatile lor legate de cei cu dizabilitati. continuă pe Adevărul

Un ucrainean castiga Turul Romaniei

A 50-a editie a Turului ciclist al Romaniei i-a revenit rutierului ucrainean Vitali Buts, care a reusit sa pastreze tricoul galben pana dupa etapa finala de la Bucuresti.

Grecul George Bourgas a castigat etapa a 5-a din Turul Romaniei

George Bourgas a bifat cea de-a doua victorie in actuala editie a Turului Romaniei, dupa ce a castigat etapa desfasurata vineri intre Vaslui si Galati, pe o distanta de 184 km. Rutierul grec a trecut primul.

FOTO VIDEO Moda dusa la extrem. Ce sunt dispuse manechinele sa faca pentru a deveni celebre

Manechinele sunt dispuse sa accepte aproape orice compromis atunci cand vine vorba de un casting, o sedinta foto sau o competitie de frumusete. in acest sens, modelul Cara Delevingne a fost nevoita sa pozeze cu o tarantula asezata pe ochiul drept, in timp ce un alt manechin s-a scufundat la opt metri adancime in Pacific pentru a fi imortalizata alaturi de rechini.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )