Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Petitie cu peste 1.500 de semnaturi pentru ca Brian Griffin, cainele intelectual din Family Guy, sa fie resuscitat

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Petitie cu peste 1.500 de semnaturi pentru ca Brian Griffin, cainele intelectual din Family Guy, sa fie resuscitat

Dupa ce Brian Griffin, cainele vorbitor din serialul de animatie Family Guy, a murit in episodul de duminica, intitulat Viata lui Brian, fanii indragitului personaj au facut o petitie prin care cer reinvierea lui Brian. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Transalpina de Mamut. Cum arata una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania

La Alba Iulia este aproape de finalizare una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoare peste 5 kilometri si leaga prin padure doua localitati component ale orasului.

FOTO VIDEO Transalpina de pe Mamut. Cum arata una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania

La Alba Iulia este aproape de finalizare una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoare peste 5 kilometri si leaga prin padure doua localitati componente ale orasului.

FOTO VIDEO A nins si in muntii din Valcea, in zona Voineasa Vidra- Obarsia Lotrului

Stratul de zapada are o grosime de peste 20 de centimetri in zona Muntilor Lotru si Parang. Turistii sunt avertizati sa nu se aventureze pe Transalpina.

FOTO VIDEO Prezidentiabilii Predoiu si Falca vor unificarea dreptei politice, dar in jurul PDL

Cei doi candidati inscrisi in cursa pentru desemnarea candidatului PDL la Presedintia Romaniei , Gheorghe Falca, primar al orasului Arad, si Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, si-au prezentat impreuna motiunile astazi la Focsani.

FOTO VIDEO Matematica povestita cu ajutorul basmelor. Metoda originala prin care o mama ii face pe copii sa se indragosteasca de cifre si ecuatii

Florentina Berlan, o inginera din Iasi, a creat o metoda pentru a-i face pe cei mici sa priceapa tainele matematicii cu ajutorul basmelor.

FOTO VIDEO Povestea trista a locomotivelor cu aburi din Romania: de la pe sine la piesa de muzeu

Pe o vreme cetoasa, zeci de oameni de la CFR Cluj s-au adunat sa aseze pe sinele de onoare, special facute, o locomotiva cu aburi, batrana de 57 de ani. Prindea 80 de kilometri pe ora cand era in functiune, o viteza buna pentru locomotive, un pe sine. De azi, dupa ce a stat 13 ani in depou, e piesa de muzeu si poate fi admirata de sute de calatori care trec zilnic prin gara clujeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )