Libnet.ro
UNICEF

13:45

FOTO VIDEO Ramona Fabian condusa pe ultimul drum de mii de oameni veniti din toate colturile tarii

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Ramona Fabian condusa pe ultimul drum de mii de oameni veniti din toate colturile tarii

Frumoasa solista de muzica populara Ramona Fabian, a fost condusa marti, 8 octombrie, pe ultimul drum. Familia, prietenii, colegii si iubitorii de folclor cu totii au aplaudat minute in sir, iesirea artistei de pe scena vietii. Peste 2. 000 de oameni au venit la Capela din localitatea Santana de Mures sa-i aduca un ultim omagiu interpretei. continuă pe Adevărul

Familia, colegii si prietenii o plang pe Ramona Fabian. Mii de mesaje de adio lasate de fani pe pagina de Facebook a artistei

Solista de muzica populara, Ramona Fabian, in varsta de 34 de ani, si-a pierdut viata intr-un tragic accident rutier petrecut sambata, 5 octombrie, in localitatea Mihai Viteazu, judetul Mures. Interpreta se intorcea de la Bucuresti, de unde si-a condus iubitul care avea programat un zbor spre Statele Unite ale Americii.

Cantareata de muzica populara Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier (VIDEO)

Ramona Fabian, una dintre cele mai apreciate artiste de muzica populara din Transilvania, a murit intr-un accident rutier. Incidentul a avut loc in localitatea brasoveana Rupea. Cantareata, in varsta de 34.

Ramona Fabian a murit intr-un accident rutier

Solista de muzica populara, Ramona Fabian, in varsta de 34 de ani, si-a pierdut viata intr-un tragic accident rutier petrecut sambata, 5 octombrie, in localitatea Mihai Viteazu, judetul Mures.

FOTO Fetita care a murit spanzurata accidental cu o patura a salvat alti trei copii. Astazi a fost inmormantata

In urma cu o saptamana, o fetita de 12 ani din Bistrita s-a asfixiat mecanic cu o patura, in timp ce se juca cu o vecina. Starea Biancai s-a deteriorat rapid, oprindu-i-se vineri activitatea cerebrala. Parintii si-au dat acordul ca organele fetei sa fie donate. Micuta, eleva in clasa a V-a, a reusit sa salveze alte trei vieti inainte sa fie condusa la groapa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )