Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO VIDEO Spectacol de proportii in Hunedoara. Sarbatoarea care a scos mii de oameni in strada

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Spectacol de proportii in Hunedoara. Sarbatoarea care a scos mii de oameni in strada

Hunedoara a intampinat Ziua Nationala intr-o atmosfera iesita din comun. Mii de oameni au iesit in strada, pentru a asista la parada militara si la deschiderea oraselului lui Mos Craciun. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cum a fost impodobita Hunedoara de sarbatorile de iarna

Luminile de sarbatoare ale municipiului Hunedoara au fost aprinse astazi, pentru prima data in aceasta iarna. Strazile au fost impodobite cu instalatii multicolore, iar localnicii au iesit in centrul orasului pentru a se bucura de atmosfera de sarbatoare.

FOTO VIDEO S-a inventat sutienul care sfideaza gravitatia

Veste buna pentru doamnele si domnisoarele cu busturi generoase. A fost creat sutienul fara bretele care poate sustine o greutate de pana la cinci kilograme fara probleme.

FOTO VIDEO Premiera la Vaslui. Parada si tehnica militara de Ziua Romaniei

Autoritatile ii asteapta pe toti vasluienii la o parada militara impresionanta ce se va desfasura pe strada Stefan cel Mare, dar si la un spectacol de muzica populara sustinut de indragita interpreta de peste Prut, Zinaida Julea. Astazi a avut loc ultima repetitie pentru acest eveniment, trecatorii fiind impresionati de ceea ce au vazut.

FOTO VIDEO Mesajul studentilor romani din strainatate de Ziua Nationala

Mandria de a fi roman se simte mai puternic cand esti printre straini. O spun studentii romani plecati la universitati in afara tarii, tineri care au transmis mesaje de solidaritate si de schimbare in bine a tarii, cu ocazia zilei 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. Alaturi de ei, si colegii lor straini din toata lumea au spus La multi ani, Romania!.

FOTO VIDEO Scenariu: Cutremur la Zalau. 15 copii prinsi sub daramaturi

28 noiembrie, ora 13. Un cutremur de magnitudine 7,8 grade pe scara Richter este inregistrat in zona Vrancea. Cutremurul este simtit la Zalau, la o ora la care majoritatea populatiei este la munca sau la scoala. Mai multe cladiri si utilitati din municipiu sunt distruse si avariate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )