Libnet.ro
UNICEF

10:31

FOTO VIDEO Tanarul care si-a omorat unchiul cu toporul si apoi l-a ingropat a fost arestat

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Tanarul care si-a omorat unchiul cu toporul si apoi l-a ingropat a fost arestat

Tanarul, invarsta de 19 ani,care in Ajunul Craciunului si-a omorat unchiul cu toporul, iar apoi l-a ingropat in curtea casei, a fost prins, miercuri dupa-amiaza. Baiatul din comuna Rociu, se ascundea in casa unor cunoscuti din Bucuresti, care sustin ca habar nu aveau ca acesta este cautat de politisti, fiind acuzat pentru crima. continuă pe Adevărul

Tanarul care si-a omorat unchiul cu toporul si apoi l-a ingropat a fost arestat

Tanarul, invarsta de 19 ani,care in Ajunul Craciunului si-a omorat unchiul cu toporul, iar apoi l-a ingropat in curtea casei, a fost prins, miercuri dupa-amiaza. Baiatul din comuna Rociu, se ascundea in casa unor cunoscuti din Bucuresti, care sustin ca habar nu aveau ca acesta este cautat de politisti, fiind acuzat pentru crima.

FOTO VIDEO Mihai Eminescu omagiat la Biblioteca Judeteana cu prajituri personalizate

Elevii din clasa I A, de la Scoala Nicolae Iorgadin Pitesti, au organizat, astazi, un spectacol, cu ocazia aniversarii a 164 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu. Copiii au recitat poezii, au vorbit despre viata lui si au savurat din tortul si prajiturile ce purtau denumiri din poeziile scrise de el. Cea mai cautata prajitura a fost cea care purta un stegulet cu Luceafarul.

FOTO VIDEO Peste 7.000 de spectatori au asistat la reunirea echipei Petrolul Ploiesti

Echipa antrenata de Cosmin Contra s-a bucurat de prezenta a peste 7. 000 de oameni in tribunele stadionului Ilie Oana, care s-au adunat sa sutina lotul reunit dupa vacanta de iarna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )