Libnet.ro
UNICEF

06:15

FOTO VIDEO Taranistii bacauani au donat sange. Ei au fost sensibilizati de cazul tinerei Monica Neamtu din Botosani

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Taranistii bacauani au donat sange. Ei au fost sensibilizati de cazul tinerei Monica Neamtu din Botosani

Cazul tinerei insarcinate din Botosani, Monica Neamtu 19 ani), operata de patru ori in ultimile zile, i-a sensibilizat si pe taranistii bacauani. Astazi, 13 membri ai Partidului National Taranesc Crestin si Democrat din Bacau au donat sange. in ultima perioada, numarul donatorilor a crescut, urmare a unor campanii de sensibilizare a populatiei. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Palatul si Parcul Stirbey din Darmanesti au fost cumparate de multimilionarul Itshak Nahmany cu 400 de mii de euro

Palatul si Parcul Stirbey au intrat de drept in proprietatea lui Itshak Nahmany, tatal vedetei Giulia Nahmany, dupa ce Consiliul Judetean Bacau a refuzat sa-si exercite vineri, 28 martie, dreptul de preemtiune asupra acestui imobil, o adevarata capodopera arhitehtonica, inclusa in Patrimoniul National. Dupa reabilitare, palatul va fi transformat in hotel de lux.

FOTO VIDEO Delta Dunarii fierbe in asteptarea printului Charles

Daca va veni in Delta, mostenitorul coroanei britanice va fi tratat regeste. De cand i-a fost lansata invitatia, oamenii Deltei fac planuri pentru programul vestitului oaspete.

FOTO VIDEO Delta Dunarii fierbe in asteptarea printului Charles, desi vizita nu este confirmata

Daca va veni in Delta, mostenitorul coroanei britanice va fi tratat regeste. De cand i-a fost lansata invitatia, oamenii Deltei fac planuri pentru programul vestitului oaspete.

FOTO VIDEO Bacauanii Alin Beca si Catalina Tampau au luat medalie de bronz la Campionatul Mondial de Dans Sportiv pentru Juniori de la Moscova

La Moscova, in zilele de 29 si 30 martie, a avut loc Campionatul Mondial de Dans Sportiv pentru Juniori 2 si Campionatul European de Adulti Standard. Conducatorul delegatiei romane a fost antrenorul si arbitrul bacauan Valentin Illes, iar elevii Clubului Authentic Dance Sport 2007, Alin Beca si Catalina Tampau, din Bacau, au urcat pe podium, pe locul trei.

FOTO VIDEO O masina de lux s-a facut scrum la Iasi dupa ce persoane necunoscute au incendiat-o

Un autoturism marca BMW s-a facut scrum in noaptea de luni spre marti, 1 aprilie, dupa ce a fost incendiat de persoane necunoscute.

FOTO VIDEO Rudele militarului ucis la datorie in Afganistan: Nu s-a gandit niciodata sa renunte. ii placea ce facea

Militaru mort duminica in Afganistan a mai fost ranit grav in anul 2010, in timpul unui exercitiu in poligonul Cincu, din Brasov. O bomba a explodat, iar trei militari din Craiova au murit in urma cu patru ani.

FOTO VIDEO Turnul Chindiei, brandul Municipiului Targoviste. Transformarea de la foisor de foc, la obiectiv turistic

Turnul Chindiei, cunoscut si ca Turnul Chindia, este un turn construit in secolul al XV-lea, in Targoviste, care face parte din ansamblul de monumente Curtea Domneasca. Turnul a fost construit de catre domnitorul Vlad Tepes, in timpul celei de-a doua domnii, initial pentru scopuri militare, cladirea servind drept punct de paza, foisor de foc, dar si pentru stocarea tezaurului.

FOTO VIDEO Allview P7 Xtreme - primul telefon sub brand romanesc cu o camera foto rotativa de 13 megapixeli

Allview surprinde din nou astazi si lanseaza telefonul P7 Xtreme, un device dual SIM cu ecran HD si camera foto rotativa de 13 megapixeli. De asemenea, procesorul este unul cu opt nuclee la 1,7 Ghz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )